AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #1 Skrevet 3. april 2015 Kan jeg legge f.eks. rå kjøttdeig på nybakt (rå) pizzadeig? Har ellers grønnsaker på pizzaen. Lurer også på om ustekte kjøttboller kan legges på i samme slengen? Samtidig eller underveis? Og ikke minst; osten over eller under tilbehøret? Anonymous poster hash: 17432...22a
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #3 Skrevet 3. april 2015 Stek kjøttdeigen først. Ha på tomatsaus på deigen før du legger kjøttdeigen på. Deretter kan du legge ost på og grønnsaker. Anonymous poster hash: c559a...909 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #4 Skrevet 3. april 2015 Virket jeg så utrolig dum? Alle er ikke utlærte, og jeg er ung, så jeg håper du kan vise forståelse for det. Anonymous poster hash: 17432...22a 4
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #5 Skrevet 3. april 2015 Stek kjøttdeigen først. Ha på tomatsaus på deigen før du legger kjøttdeigen på. Deretter kan du legge ost på og grønnsaker. Anonymous poster hash: c559a...909 Hvorfor skal grønnsakene være over osten, og ikke kjøttet? Skal alt kjøtt under? Sorry for dumme spørsmål, men har aldri laget pizza før. Og takk for svar Anonymous poster hash: 17432...22a
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #6 Skrevet 3. april 2015 Stek kjøttdeigen først. Kjøttboller fra butikken kan du bare slenge rett på, er det sånne du lager selv så stek dem først. Osten under tilbehøret, men akkurat det er forskjell fra person til person. Bare smør på den sausen du vil ha, også putter du på alt annet du vil ha. Eksperimenter, også finner du ut hva du liker på og i hvordan rekkefølge etterhvert. Pizza er egentlig restemat, alt går på. Så inn i ovnen Anonymous poster hash: bc730...7ca 3
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #7 Skrevet 3. april 2015 Hvorfor skal grønnsakene være over osten, og ikke kjøttet? Skal alt kjøtt under? Sorry for dumme spørsmål, men har aldri laget pizza før. Og takk for svar Anonymous poster hash: 17432...22a Pizzabunn, pizzasaus - etter det er rekkefølgen frivillig. Kjøtt må stekes først for å være sikker på at det blir gjennomstekt. Pleier selv å strø litt ost, legge på tilbehør og så litt ost på toppen igjen. Rekkefølgen har som sagt ikke noe å si. Legger du kjøtt øverst blir det gjerne bedre stekt enn hvis det ligger noe ost over. Samme med grønnsaker, så jeg legger litt ost over tilbehøret, men dekker det ikke helt, i kombinasjon med ost under tilbehøret. Anonymous poster hash: e9865...3c6 2
Brunhilde Skrevet 3. april 2015 #9 Skrevet 3. april 2015 Jeg bruker riktignok verken kjøttdeig eller kjøttboller på pizza, men jeg lager bunn, brer over saus, så ost og resten av tilbehøret. Jeg bruker ofte chorizo, sorte oliven, tomat og sopp. Eller bacon, sorte oliven, sopp og paprika. Av og til steker jeg litt biffkjøtt også, men uansett så er rekkefølgen som beskrevet over. Lykke til - med litt trening finner du din egen favoritt! 2
QueenOfTheSidewalk Skrevet 3. april 2015 #10 Skrevet 3. april 2015 Sånn går det når foreldrene alltid kjøper ferdigpizza. 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #11 Skrevet 3. april 2015 http://www.hvordan.no/27418/hvordan-lage-pizza Anonymous poster hash: 460be...7d7 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #12 Skrevet 3. april 2015 Vi har aldri stekt kjøttdeigen i forkant, legger den bare rå oppå og steker pizzaen men det andre fyllet. Den blir gjennomstekt, god og saftig Anonymous poster hash: 5d4fb...437 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #14 Skrevet 3. april 2015 Tusen takk til dere som ga gode tips! Pizzaen ble fantastisk god, takket være dere!! Sånn går det når foreldrene alltid kjøper ferdigpizza. Foreldrene mine har aldri servert ferdigmat, så jeg har faktisk bare smakt pizza to ganger i hele mitt liv. Den ene var en hjemmelaget i bursdag, og den andre var en Grandiosa hos noen venner. Likte hjemmelaget best, men det kan være fordi jeg alltid har fått hjemmelaget mat. Stek kjøttdeigen først. Kjøttboller fra butikken kan du bare slenge rett på, er det sånne du lager selv så stek dem først. Osten under tilbehøret, men akkurat det er forskjell fra person til person. Bare smør på den sausen du vil ha, også putter du på alt annet du vil ha. Eksperimenter, også finner du ut hva du liker på og i hvordan rekkefølge etterhvert. Pizza er egentlig restemat, alt går på. Så inn i ovnen Anonymous poster hash: bc730...7ca Jeg har laget dem selv, så fulgte tipset ditt om å steke først. Funket bra!! Vi har aldri stekt kjøttdeigen i forkant, legger den bare rå oppå og steker pizzaen men det andre fyllet. Den blir gjennomstekt, god og saftig Anonymous poster hash: 5d4fb...437 Dessverre så jeg ikke svaret ditt før kjøttdeigen var stekt! Synd ettersom det var noe jeg lurte på om var mulig. Den stekte ble saftig og god, men hadde selvfølgelig vært mye enklere om jeg kunne legge den på rå. Takk for svar, skal nok prøve trikset ditt neste gang! Anonymous poster hash: 17432...22a 3
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #15 Skrevet 3. april 2015 Det går helt fint å legge rått kjøtt på pizza om du legger den oppå osten. Kjøttdeig, biff eller bacon blir alltid lagt på rått hos meg. Ville nok ikke lagt på et tykt lag, men litt mer "her og der" og i små "klumper" i stedet for større kjøttboller. Har aldri opplevd at det har vært rått når pizzaen er ferdig. Og om det fortsatt er litt rosa er det heller ingen fare. Anonymous poster hash: 2c7e1...95f
AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #16 Skrevet 4. april 2015 Alltid bare hatt kjøttboller rå på pizzaen, har aldri hatt problemer med det. Til og med når den er under osten. Anonymous poster hash: ca8ed...d08
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #17 Skrevet 5. april 2015 Kjøttdeig skal gjennomstekes og derfor IKKE være rosa. Biff er ikke like nøye. Anonymous poster hash: bcd5c...cf0 2
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #18 Skrevet 5. april 2015 Det samme med kylling, må være gjennomstekt. Bacon er så tynt så den vil trolig stekes uansett. Anonymous poster hash: bcd5c...cf0
abdo5044 Skrevet 5. april 2015 #19 Skrevet 5. april 2015 Oppskriften er veldig hyggelig takk :D muffins Oppskrift - brownies Oppskrift
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #20 Skrevet 5. april 2015 Foreldrene mine har aldri servert ferdigmat, så jeg har faktisk bare smakt pizza to ganger i hele mitt liv. Den ene var en hjemmelaget i bursdag, og den andre var en Grandiosa hos noen venner. Likte hjemmelaget best, men det kan være fordi jeg alltid har fått hjemmelaget mat. Anonymous poster hash: 17432...22a Hjemmelaget pizza er da ikke "ferdigmat", hvor får folk slike snåle ideer fra? Anonymous poster hash: 7cd93...866
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå