AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #1 Skrevet 3. april 2015 Aldri verken spist eller stekt biff så trenger tips! Og hvordan saus burde jeg ha til biff og bakte rotgrønsaker? Anonymous poster hash: b9d9b...ec0
AnonymBruker Skrevet 3. april 2015 #2 Skrevet 3. april 2015 Du kan starte med å lese her: https://meny.no/Ravarer/Kjott/Storfe/Artikler/Slik-far-du-perfekt-biff/ Angående saus er det mye som er godt. Peppersaus og bearnaise er klassikere til biff. Rødvinssaus er også godt. Noe som er både skikkelig snadder (dersom du liker blåmuggost) og veldig enkelt, er en saus av creme fraiche, cognac eller sherry og blåmuggost: Lag sausen i samme panne som du har stekt biffen i. Kok ut panna etter steking med cognac eller sherry, rør inn et beger creme fraiche og ha i blåmuggost (norzola, normanna, roquefort, gorgonzola eller hva du måtte ha tilgjengelig) til du får passe sterk ostesmak. (Noen like mye ostesmak, andre foretrekker den mildere.) Pepre med nykvernet pepper. Smak evt til med salt om nødvendig, men mange blåmuggoster har så mye salt i seg at det ikke trengs ekstra salt. Anonymous poster hash: c230a...4ff
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå