AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #1 Skrevet 2. april 2015 Ello Jeg skal lage kotelettmiddag med diverse tilbehør, og tenkte å ha en fryst grønnsaksblanding i tillegg. Alle kjelene og stekepannene mine kommer til å være opptatte. Vil at alt skal bli ferdig samtidig, så er avhengig av å begynne å varme grønnsakene imens resten putrer og steker. Kan fryste grønnsaker varmes i ovn eller (i verste fall) mikro? Hva blir best? ...og om noen tips til gode eller spennende tilberedingsmåter (gratinere, bake o.l., aner ikke selv) så blir jeg kjempeglad. Anonymous poster hash: 2971d...5e0
veraa94 Skrevet 2. april 2015 #2 Skrevet 2. april 2015 Tilbered dem i mikron, det er faktisk det beste alternativet. Da blir de dampet og du tar vare på alle vitaminene 1
FruHudson Skrevet 2. april 2015 #3 Skrevet 2. april 2015 Jeg heiv noen fryste grønnsaker i ovnen. De krympa kjempemasse, og ble dvaske og rare 1
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #4 Skrevet 2. april 2015 Tilbered dem i mikron, det er faktisk det beste alternativet. Da blir de dampet og du tar vare på alle vitaminene Hurra, tusen takk for raskt svar! Hvordan gjøres dette? Bare tømme ut av posen over på fat, og så sette i mikro? Lav eller høy varme? ... Har alltid brukt ferske grønnsaker tidligere, så er ikke helt god på dette. Anonymous poster hash: 2971d...5e0
veraa94 Skrevet 2. april 2015 #5 Skrevet 2. april 2015 Hurra, tusen takk for raskt svar! Hvordan gjøres dette? Bare tømme ut av posen over på fat, og så sette i mikro? Lav eller høy varme? ... Har alltid brukt ferske grønnsaker tidligere, så er ikke helt god på dette. Anonymous poster hash: 2971d...5e0 Jeg tar de bestandig i en skål og varmer på litt over middels. Tar de ut av og til for å "røre" slik at jeg ikke ender opp med noen som er overkokt, mens andre fortsatt er fryst.
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #6 Skrevet 2. april 2015 Jeg heiv noen fryste grønnsaker i ovnen. De krympa kjempemasse, og ble dvaske og rare Haha! Takk for innspill, da dropper jeg ovnen! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #7 Skrevet 2. april 2015 Jeg tar de bestandig i en skål og varmer på litt over middels. Tar de ut av og til for å "røre" slik at jeg ikke ender opp med noen som er overkokt, mens andre fortsatt er fryst. Fantastisk, så praktisk! Da skal jeg prøve det. Tror jeg og fryste grønnsaker kan bli gode venner. Tusen takk igjen! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #8 Skrevet 2. april 2015 Mikroen ja! På full guffe i 4 min. Bruker en boks med lokk, en som er laget for mikro. Om du ikke bryr deg om kalorier så ha en stor klatt margarin i Rører ikke da det blir jevnt varmet under lokk, eller så er det boksen som gjør det. Veldig lett å bare sette på og slippe å følge med Anonymous poster hash: a851e...01a 1
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #9 Skrevet 2. april 2015 Mikroen ja! På full guffe i 4 min. Bruker en boks med lokk, en som er laget for mikro. Om du ikke bryr deg om kalorier så ha en stor klatt margarin i Rører ikke da det blir jevnt varmet under lokk, eller så er det boksen som gjør det. Veldig lett å bare sette på og slippe å følge med Anonymous poster hash: a851e...01a Smak fremfor kalorier for vår del.... Hørtes veldig godt og ikke minst praktisk ut, tusen takk! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
Brunhilde Skrevet 2. april 2015 #10 Skrevet 2. april 2015 Smak fremfor kalorier for vår del.... Hørtes veldig godt og ikke minst praktisk ut, tusen takk! Anonymous poster hash: 2971d...5e0 Og hvis smaken er viktig velger du meierismør i stedet for margarin 1
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #11 Skrevet 2. april 2015 Smak fremfor kalorier for vår del.... Hørtes veldig godt og ikke minst praktisk ut, tusen takk! Anonymous poster hash: 2971d...5e0 Ferske grønnsaker er det beste men i en hektisk hverdag så orker vi ikke å stå å kutte grønnsaker etter jobb i ukedagene, blir som regel kun gulrøtter da. Så vi begynte for kort tid siden å bruke frossne grønnsker igjen, da får vi variert hva vi spiser av grønnsaker. Og de skal være næringsfulle uansett http://forum.kvinneguiden.no/uploads//emoticons/default_Happy.gif' alt=':)'> Sønnen vår på 1 elsker frossne grønnsaker, så vi må lage ekstra mye så han blir fornøyd Anonymous poster hash: a851e...01a
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #12 Skrevet 2. april 2015 Og hvis smaken er viktig velger du meierismør i stedet for margarin Ja er bedre det men jeg glemmer å kjøpe det, er margarin vi pleier å ha hjemme. Anonymous poster hash: a851e...01a
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #13 Skrevet 2. april 2015 Og hvis smaken er viktig velger du meierismør i stedet for margarin Takker for tips! Det ble en liten bit meierismør og en liten bit hvitløkssmør fra Sverige. Spennende! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #14 Skrevet 2. april 2015 Ferske grønnsaker er det beste men i en hektisk hverdag så orker vi ikke å stå å kutte grønnsaker etter jobb i ukedagene, blir som regel kun gulrøtter da. Så vi begynte for kort tid siden å bruke frossne grønnsker igjen, da får vi variert hva vi spiser av grønnsaker. Og de skal være næringsfulle uansett Sønnen vår på 1 elsker frossne grønnsaker, så vi må lage ekstra mye så han blir fornøyd Anonymous poster hash: a851e...01a Så godt å høre! Vi pleier vanligvis alltid å ha ferske grønnsaker, men vi har også hørt at frossent skal vær (like) næringsrikt Utrolig mye enklere, så det hadde vært en stor bonus om smaken er grei også! Takk for innspill! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
Brunhilde Skrevet 2. april 2015 #15 Skrevet 2. april 2015 Takker for tips! Det ble en liten bit meierismør og en liten bit hvitløkssmør fra Sverige. Spennende! Anonymous poster hash: 2971d...5e0 Det vil jeg tro ble veldig godt. Hvitløk er (nesten) aldri feil. 1
AnonymBruker Skrevet 2. april 2015 #16 Skrevet 2. april 2015 Det vil jeg tro ble veldig godt. Hvitløk er (nesten) aldri feil. Det ble det, anbefales! Takk igjen! Anonymous poster hash: 2971d...5e0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå