Pampusse Skrevet 1. april 2015 #1 Skrevet 1. april 2015 Hva er fløtestabilisator? Og hva kan man bruke i stedet?
Gjest Nosoul Skrevet 1. april 2015 #2 Skrevet 1. april 2015 Fløtestabilisator: Stabilisator for pisket krem. Binder vann og fett i kremen slik at den ikke svetter så lett, og gjør kremen frysestabil.
Pampusse Skrevet 1. april 2015 Forfatter #3 Skrevet 1. april 2015 Fløtestabilisator: Stabilisator for pisket krem. Binder vann og fett i kremen slik at den ikke svetter så lett, og gjør kremen frysestabil. Takk, sønnen som meldte over FB, han skal bake kake til 'svigerforeldrene', jeg er veldig spent på hvordan det skal gå
Gjest Nosoul Skrevet 1. april 2015 #4 Skrevet 1. april 2015 Tror ikke man trenger fløtestabilisator Eller, hvis man skal fryse, er det kanskje en ide. Men jeg har aldri brukt det selv. Så snill han er!
Pampusse Skrevet 1. april 2015 Forfatter #5 Skrevet 1. april 2015 Tror ikke man trenger fløtestabilisator Eller, hvis man skal fryse, er det kanskje en ide. Men jeg har aldri brukt det selv. Så snill han er! Jeg tror han er opptatt av å gjøre et godt inntrykk . Men nå falt valget på en litt enklere variant av kake!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå