Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er fløtestabilisator? Og hva kan man bruke i stedet?

Gjest Nosoul
Skrevet

Fløtestabilisator:
Stabilisator for pisket krem. Binder vann og fett i kremen slik at den ikke svetter så lett, og gjør kremen frysestabil.

Skrevet

Fløtestabilisator:

Stabilisator for pisket krem. Binder vann og fett i kremen slik at den ikke svetter så lett, og gjør kremen frysestabil.

Takk, sønnen som meldte over FB, han skal bake kake til 'svigerforeldrene', jeg er veldig spent på hvordan det skal gå :spise:

Gjest Nosoul
Skrevet

Tror ikke man trenger fløtestabilisator :) Eller, hvis man skal fryse, er det kanskje en ide. Men jeg har aldri brukt det selv.

Så snill han er!

Skrevet

Tror ikke man trenger fløtestabilisator :) Eller, hvis man skal fryse, er det kanskje en ide. Men jeg har aldri brukt det selv.

Så snill han er!

Jeg tror han er opptatt av å gjøre et godt inntrykk :).

Men nå falt valget på en litt enklere variant av kake!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...