Gå til innhold

Forrett (igjen) og helstekt gris/lam


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har servert/fått servert helstekt gris/lam og har noen tips til forrett? :-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva er tilbehøret ?

Vi hadde helstekt okse, og hadde skogsoppsuppe til forrett. For tilbehøret var stekt sopp, og grønsaker.

Skrevet

Det er ganske kraftig mat, så jeg ville valgt en ganske lett forrett...

Asparges med Holandaise for eksempel, er sesong for det i mai :-)

Skrevet

Vi har fått heltstekt villsvin. Det var veldig godt. (koldtbord)

Tror vi fikk en slags lakserull med eggerøre til forrett. Eller hva med en lettt rekesalat eller kyllingsalat til forrett?

Skrevet

Takk for tips!!

Vet ikke helt hva tilbehøret kommer til å bli ennå.. Men jeg likte tanken på asparges, jeg!! :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...