Nimue Skrevet 20. august 2004 #1 Skrevet 20. august 2004 Noen som har servert/fått servert helstekt gris/lam og har noen tips til forrett? :-)
Vimsevips Skrevet 21. august 2004 #2 Skrevet 21. august 2004 Hva er tilbehøret ? Vi hadde helstekt okse, og hadde skogsoppsuppe til forrett. For tilbehøret var stekt sopp, og grønsaker.
Eliza Doalot Skrevet 22. august 2004 #3 Skrevet 22. august 2004 Det er ganske kraftig mat, så jeg ville valgt en ganske lett forrett... Asparges med Holandaise for eksempel, er sesong for det i mai :-)
smile Skrevet 22. august 2004 #4 Skrevet 22. august 2004 Vi har fått heltstekt villsvin. Det var veldig godt. (koldtbord) Tror vi fikk en slags lakserull med eggerøre til forrett. Eller hva med en lettt rekesalat eller kyllingsalat til forrett?
Nimue Skrevet 23. august 2004 Forfatter #5 Skrevet 23. august 2004 Takk for tips!! Vet ikke helt hva tilbehøret kommer til å bli ennå.. Men jeg likte tanken på asparges, jeg!! :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå