AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #1 Skrevet 31. mars 2015 Jeg skal bake en kake til familieselskap i påsken, og vil gjerne servere en kake som gir assosiasjoner til påsken på en eller annen måte. Derfor vil jeg gjerne vite hva dere skal lage, eller om noen har tips til hva som kan serveres som påskekake. (Jeg ønsker ikke å lage suksessterte eller ostekake.) Anonymous poster hash: 2cd07...8b1
Gjest Ennasus Skrevet 31. mars 2015 #2 Skrevet 31. mars 2015 (endret) Sitronkake Lemon thins Sitronkladdekake alle oppskrifter er på detsoteliv.no og http://www.detsoteliv.no/oppskrift/paskecupcakes http://www.detsoteliv.no/oppskrift/tarte-aux-mirabelles-fransk-terte-med-gule-plommer Endret 31. mars 2015 av Ennasus
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #3 Skrevet 31. mars 2015 Skal lage sjokoladekake med appelsin :-) http://www.godt.no/#!/oppskrift/1225/sjokoladekake-med-appelsin Anonymous poster hash: e28e0...f8d
Gjest Ennasus Skrevet 31. mars 2015 #5 Skrevet 31. mars 2015 (endret) Denne ser også veldig spennende ut: http://thevanillamonologues.blogg.no/1427035350_surprise_inside_easte.html og disse: http://candy.about.com/od/eastercandyrecipes/r/Easter-Egg-Cake-Pops.htm Endret 31. mars 2015 av Ennasus
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #6 Skrevet 31. mars 2015 Jeg skal lage gulrotkake denne påsken - det er i hvert fall oransje inni. Og du kan feks pynte med små marsipanegg på toppen (og farge marsipanen gul). Anonymous poster hash: c7823...2d7
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #7 Skrevet 31. mars 2015 Jeg skal bake sitronkake og skoleboller Anonymous poster hash: de1f2...c14
Gjest brud3813 Skrevet 31. mars 2015 #9 Skrevet 31. mars 2015 Ikke kake akkurat, men skal lage sjokolademousse med appelsin til dessert Veldig godt!
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #10 Skrevet 31. mars 2015 Jeg pleier å bake appelsinkake i påsken, den blir litt gul, utrolig god, og hva er vel mer synnonymt med påsken enn appelsin?? Jeg pleier å bruke oppskriften "juice kake" fra www.detsoteliv.no. Men har i revet skall av 1 appelsin i tilegg. Den kan brukes akkurat som den er, deles i mindre biter og bruke som sukkerbrød til bløtkake, eller blande med vaniljekrem og lage cakepops av. Superenkel å bake, og holder seg fint i fryseren. Anonymous poster hash: e0cb9...16c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå