Gjest Emera Skrevet 19. august 2004 #1 Del Skrevet 19. august 2004 Jeg trenger oppskrift på en luftig sjokoladesmørkrem, en sånn som man har masse av inni og oppå sjokoladekake! Noen som kan hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. august 2004 #2 Del Skrevet 19. august 2004 250 g smør og 275 g melis piskes lett og luftig. Vend inn 1 ss vaniljeessens (kan sløyfes) og 175 g smeltet og avkjølt sjokolade. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 19. august 2004 #3 Del Skrevet 19. august 2004 Å, supert! Tusen takk! Lager du den porsjonen til én rund sjokoladekake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. august 2004 #4 Del Skrevet 19. august 2004 Ja, den hører egentlig til en kake med to bunner à 20 cm, og kremen skal da bres mellom bunnene i tillegg til oppå og rundt kaken. Jeg bruker denne kremen på det meste av kaker da, den passer jo til alt. Det er nok krem til å dekke toppen av en langpannekake også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 19. august 2004 #5 Del Skrevet 19. august 2004 Fint! Da setter jeg igang i morgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 20. august 2004 #6 Del Skrevet 20. august 2004 250 gram lys kokesjokolade 250 gram margarin smeltes i kjele på svak varme på komfyren. Ha i 4 ss sterk kaffe 3 ts vaniljesukker ca en pakke melis, kanskje litt mer. Denne blir alldeles nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 20. august 2004 #7 Del Skrevet 20. august 2004 Takk til Tex! Skal prøve den siden en gang, den høres kjempegod ut! Arkanas krem var også helt nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 20. august 2004 #8 Del Skrevet 20. august 2004 ....eller en mellomting: 200 gram myk margarin 250 gram melis piskes til det blir en myk, luftig krem ha i en og en ts vann hvis den virker for stiv ha i 4 ss kakao 2 ts vaniljesukker og visp Du kan variere sjokoladestyrken med mer/mindre kakao. Fordelen med denne kremen er at den kan spises av nøtteallergikere Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå