Gjest Pjusk Skrevet 19. august 2004 #1 Skrevet 19. august 2004 Dette er en kjempegod kyllingsalat som er like god dagen etter også, så lag stor porsjon. Har ingen eksakte mål, ta litt på slump og det du liker best. Kylling (grill eller filet, jeg bruker oftest filet) Pastaskruer eller lign. Gjerne tricolor (altså rød/grønn/gul i samme pose) Litt Olivenolje, solsikke olje, raps eller lign. (Formål utover smak: at provencekrydderet fester seg litt overalt) Massssssse provencekrydder Gjerne en god pepperblanding og litt salt også. Dette blandes altså sammen kaldt. I tillegg kan du ha følgende opp i: Purre Løk Cherrytomater Mais Fetaost (kjøper du den marinerte på sekskantet glass, kan du bruke den nydelige krydrete oljen istedenfor olje fra flaske) Event. andre grønnsaker. Bland alt sammen, server gjerne med litt godt brød til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå