AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #1 Skrevet 25. mars 2015 Istedenfot å lage lasagne i en stor form, så tenkte jeg å lage flere små og fryse ned. Men dere som fryser ned mat, har dere noe rundt formen? Eller bare setter dere den i fryseren som den er? Det følger jo med en plate som lokk, som legges på også dyttes kantene på boksen inn for å holde lokket på plass, men usikker på det er nokAnonymous poster hash: 3a832...9f3
Thorn Skrevet 25. mars 2015 #2 Skrevet 25. mars 2015 Jeg legger på lokket, bretter ned kantene så lokket holdes på plass og stabler det sånn i frysen. Det har gått strålende fint
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #3 Skrevet 25. mars 2015 Flott. Da satser jeg på at det blir bra Anonymous poster hash: 3a832...9f3
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #4 Skrevet 25. mars 2015 Burde man forresten smøre formene?Anonymous poster hash: 3a832...9f3
Thorn Skrevet 25. mars 2015 #5 Skrevet 25. mars 2015 Jeg gjør ikke det. Kan nok med fordel gjøre det om du gidder
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2015 #6 Skrevet 25. mars 2015 Supert! Da skal jeg lage en haug neste gang jeg lager lasagne Anonymous poster hash: 3a832...9f3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå