Gå til innhold

Middagen og alkohol???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kom til og tenke på noe her idag.

Hva synes dere om og kun servere brus, øl og vann til middagen?

Veit ikke helt hva jeg synes om det selv, men det hadde jo vært veldig greit også da.

Skal ha brennevin, vin og øl til festen etterpå.

Noen tanker om dette???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vil mye heller ha vin til maten enn brennevin etterpå.

Skrevet

Vi hadde ikke vin til middagen (koldtbord), men "kun" øl, brus og vann

Skrevet

Selv er jeg veldig glad i øl, men det er det mange jenter som ikke er.

Skrevet

Mye mer opptatt av å få vin til maten enn av å drikke sprit etterpå, jeg.

Skrevet

Jeg har vært i et alkoholfritt bryllup. Det eneste jeg savnet var et glass rødvin til den fantastiske maten. Maten var fabelaktig, men drikevarene bidro ikke til å fremheve dette (farris eller eplemost).

Altså heller to glass vin til maten enn sprit etterpå. Jeg synes også at det er mer stil over vin til maten enn at man serverer sprit. Skal man begrense så server to glass vin (dette er veldig normalt) og noe til kaffen (konjakk, "kaffe"likør (Baileys, Tiamaria el.) og en annen likørtype (Drambuie, Contreau el.))

Lag en stor bowle med alkoholfritt til etterpå. Sikkert mange som drikker pga tørste og heller tar noe annet som ser litt ok ut enn brus. Noe litt Sangria look-alike.

Skrevet

Dette er jo et valg som bare du og majanmannen kan ta - dere kjenner gjestene deres, og vet hva slags bryllup dere ønsker. :wink:

Men personlig må jeg si meg enig med Poirot og Ingeborg - jeg ville ha foretrukket vin til maten framfor sprit. Men, smaken er jo som kjent delt...

Skrevet

det er ikke for at jeg skal spare inn jeg lurer på dette, men jeg synes det hørtes litt enkelt og greit ut.

Skrevet

ellers serverte jeg i et bryllup hvor de hadde karaffler med vann og karaffeler med vin som stod på bordet, dette synes jeg var veldig greit for da var det kun og fylle disse opp, ved siden av at vi sjenket øl og brus.

Skrevet

Faren med karafler er at noen lett blir veldig fulle. Men man kjenner jo sine gjester, og det er en god og lettvint løsning for å spare på sjenking.

Om dere skal ha buffet kan man ha eget drikkebord.

Gjest Madam Felle
Skrevet

Jeg ville hatt vin til også, for det er ikke alle som liker øl. Og det blir jo på en måte litt urettferdig at de som liker øl kan få et glass alkohol til maten, men ikke de som drikker vin. Derfor ville jeg valgt å ha vin også.

Tror nok de fleste setter mer pris på et glass vin til god mat, enn øl.

Skrevet

Du gav meg noe å tenke på...

Lurer sånn på hvor mye sprit vi skal ha. Kanskje vi rett og slett ikke skal legge så mye penger i det, men heller kjøpe inn masse vin og øl, og rusbrus da, til de som ikke er voksne nok til de to andre tingene enda...

Mens vi selvsagt kommer til å ha en skarp en til kaffen. Den er vel obligatorisk... :wink:

Skrevet

Ja, man trenger absolutt ikke å servere sprit. Det går fint an å ha vin, øl og evt. rusbrus på festen

Skrevet

hei

synes du skal ha vin til maten jeg - litt mer elegant også er det ikke alle som kan ha øl!

var i et bryllup hvor det ikke var øl til maten, bare vin og alkoholfritt... mange som var skuffet over at en ikke kunne velge - en måtte drikke alkoholfritt hvis en ikke likte vin..

Skrevet

Vi hadde hovedsaklig vin til maten, men folk kunne be om øl, brus o.l., og det sto karafler med mineralvann på bordet. Etter middagen var det kaffe avec, og vi hadde spriten klar - men den gikk det nesten ingenting av! Kunne spart oss det. Noe øl gikk det, men ingen mengder.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...