AnonymBruker Skrevet 21. mars 2015 #1 Skrevet 21. mars 2015 Hei. Idag har jeg forsøkt å bake denne kaken: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sarah-bernhardt-i-langpanne-med-suksesskrem Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke. Alikevel endte jeg opp med en "nøttebunn" som ble en marengsbunn med nøttesmak... :/ Kjempeskuffa.. Hva gjorde jeg feil egentlig? Noen som har noen forslag? Jeg brukte 6 eggehvitter som det står i oppskriften, men det ble aaaaltfor mye her.. :/ Anonymous poster hash: f8078...b16
Aviale Skrevet 21. mars 2015 #2 Skrevet 21. mars 2015 Egg har forskjellig størrelse, kanskje eggene du brukte var for store?
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2015 #3 Skrevet 21. mars 2015 Egg har forskjellig størrelse, kanskje eggene du brukte var for store? Brukte mellomstore egg, men kan ikke se at det står spesifisert i oppskriften av eggene må være små? :/ Det ble en marengsbunn, hard utenpå og helt rå inni... steker jeg den lenger blir den bare brent utenpå og fortsatt rå inni. TS Anonymous poster hash: f8078...b16
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå