AnonymBruker Skrevet 21. mars 2015 #1 Skrevet 21. mars 2015 Tenkte å lage snickerskake i dag, og trodde jeg hadde alle ingrediensene. Men nå ser jeg at jeg ikke har kremfløte, noen som vet om det funker like fint med matfløte i sjokoladekremen? Tenkte å bruke denne oppskriften: http://oppskrift.klikk.no/snickerskake/4463/ Anonymous poster hash: 485cd...511
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2015 #2 Skrevet 21. mars 2015 Man burde ha kremfløte. Tror det vil funke rimelig dårlig med matfløte.Anonymous poster hash: 3ce0d...bc4
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 21. mars 2015 #3 Skrevet 21. mars 2015 Ei venninne av meg jævles med å kun bruke matfløte i mat og kaker, og det går bra der. Blir ikke helt den samme gode smaken da. Syns jeg iallefall. Selv bruker jeg kun kremfløte her hjemme, uansett om det er i matlaging eller baking
venus_ Skrevet 21. mars 2015 #4 Skrevet 21. mars 2015 Takk for svar. Men jeg tok ikke sjansen, utsatte kakebakingen til en annen gang
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå