Gunilla Skrevet 17. august 2004 #1 Skrevet 17. august 2004 Har akkurat laget en porsjon eple- og kanelmuffins. Men lurer veldig på hvordan jeg best mulig kan oppbevare dem til lørdag? Blir de gode dersom de fryses? Bør jeg ha dem i en lufttett beholder så lenge? Noen som vet?
Arkana Skrevet 17. august 2004 #2 Skrevet 17. august 2004 Jeg oppbevarer dem i en lufttett kakeboks eller bare en vanlig brødpose. De fleste muffins kan fint fryses.
Gjest 1111 Skrevet 17. august 2004 #3 Skrevet 17. august 2004 Hvis du ikke skal bruke dem før på lørdag syns jeg du skal fryse dem ned. sett dem så i kald stekeovn og tin og varm de forsiktig opp. smaker omtrent som nylaget
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå