Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Må bare få tipse om Brimi-påleggene. Sitter og gumler på en skive med krydret salami med paprika og jalapeños, nam nam! Og den med sjalottløk og oregano er også veldig god. Dette er noe annet enn den kjedelige trønderfåren ja. :-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Høres veldig godt ut, hvor får jeg kjøpt det? Kan ikke huske å ha sett det på butikken her..

Skrevet

Jeg kjøpte det på Ica, men har også sett det på Meny og Ultra.

Skrevet

Det må prøves! :D

Skrevet

Har hørt at brimi-baconet er veldig bra også!

Skrevet

Brimi-bacon er helt konge! Det svetter ikke en dråpe vann når man steker det, og smaker fantastisk. Koster ca kr 30 for en pakke her, og er verdt hver krone. Prøv det særlig i pasta carbonara :sikle:

500 g spaghetti eller penne

4 eggeplommer

4 ss fløte

flaksalt

sort pepper

ca 100 g revet parmesan + ekstra til bordet

1 pk Brimi bacon (tørrsaltet eller med einebær, begge deler like godt)

Kok pasta. I mellomtiden: pisk sammen eggeplommer med fløte, salt og pepper i en stor bolle av stål el glass. Rør i parmesan. Skjær bacon i små biter og sprøstek i tørr panne og eget fett. Når pastan er ferdig, hell av vannet - men ikke rist pastan for godt for du vil ha med litt av vannet i sausen! - og hell all pastan oppi egg/osteblandingen. Varmen fra pastan koker eggeplommene, så ingen grunn til å frykte salmonella eller andre uhumskheter. Ha bacon OG fettet som er igjen i panna (det er ikke så mye) over pastan, og rør kraftig rundt til alt sammen er godt blandet og eggeblandingen har festet seg til pastan. Server med en gang med masse ekstra revet parmis på toppen! Nok til 4 normalt sultne.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...