Gjest Elenath Skrevet 17. august 2004 #1 Skrevet 17. august 2004 Har hørt at man når man bestiller koldtbord ikke trenger å ha en porsjon til hver gjest, at det blir fryktelig mye mat til overs da. Noen som kan dele erfaringer med meg?
Arkana Skrevet 17. august 2004 #2 Skrevet 17. august 2004 Det kommer an på hvem du bestiller fra og hvem som skal spise maten. Mengden mat blir jo bestemt ut fra et gjennomsnitt, så om man får mat til overs kommer jo an på om de fleste gjestene er småspiste eller ikke. Spør stedet som skal lage maten hvor mye de beregner per porsjon så kan du jo selv vurdere.
Gjest lmari Skrevet 17. august 2004 #3 Skrevet 17. august 2004 Vår lokale koldtbord-leverandør laget alltid masse mat, så da holdt det å regne 2 porsjoner per 3 personer. Men som Arkana sier så varierer det voldsomt fra leverandør til leverandør.
Gjest Elenath Skrevet 17. august 2004 #4 Skrevet 17. august 2004 Har vurdert fra baker nordby i oslo. Kanskje noen andre har brukt de?
*Emma* Skrevet 17. august 2004 #5 Skrevet 17. august 2004 Vi bestilte koldtbor til julebord på håndballen i fjor tror jeg det var. Vi bestilte til akkurat anntall men det var ihvertfall alt mor mye mat! Kan anbefale dem (de er også i Oslo)....syns maten var kjempe bra - både så god ut og smakte bra. Vi hadde et spesielt julekoldt bor med både kald og varm mat..nammmmm www.tosmakokker.no
Eliza Doalot Skrevet 17. august 2004 #6 Skrevet 17. august 2004 Jeg kan selvfølgelig bare snakke for hvordan vi gjør det på jobben min (er kokk), der er allle mengder per person nøye regnet ut. Vi vil jo ikke sende ut mer mat enn nødvendig(dårlig økonomi), samtidig som det er forferdelig dårlig reklame for oss hvis det er for lite mat. Det vil selvfølgelifg altid bli noe mat tilovers, dette fordi vi jo må være sikre på at alle skal få litt av hvert, men det er selvfølgelig ikke meningen at alle skal kunne spise seg mette på en rett!! Noen ting lar seg jo ikke beregne på den måten, altså bestiller man en helkokt ørret, så får man jo en hel en uansett om det er for mye i forhold til antall bestilte kuverter. Den kan jo ikke deles, mens derimot pålegg i skiver vil komme i akkurat antall.. Det samme gjelder tilbehør som eggerøre og potetsalat, nøye veid opp i forhold til antall. "Puhu" Ergo; Jeg hadde nok ikke tatt sjansen på å bestille til færre enn det faktiske antallet, med mindre du ikke har noe i mot å gå tom for de mest populære varene som Roast-beef, eggerøre ol..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå