Gå til innhold

Hel kylling


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva kan jeg lage av dette? Noen som har oppskrifter?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Helstek den i ovn. Hvis du har en langpanne med rist over er det fint. Langpannen fyller du med potetbåter, sjalottløk og hvitløksfedd. Kyllingen legger du på risten. Stekes i en time ved ca. 220 grader.

Skrevet

Fyll kyllingen med grovhakket løk, purre og hvitløk. Pensle med smør, salt og pepper og stek i ovn ved 160 grader i 1½ time. Du kan fylle den med nær sagt hva som helst, f.eks. selleristuffing (selleri, bacon og løk stekt sammen, bland i timian, persille, 1 egg, litt strøkavring, worcestershiresaus, salt/pepper), karibisk stuffing (banan, ananas, løk, kokt ris, revet limeskall, muskat, salt/pepper), potetstuffing (kokte moste poteter, løk, vårløk, hvitløk, salt/pepper og smør) osv osv.

Du kan også dele den i fire, og lage en nydelig gryterett. Brun den raskt i panne og ta ut. Brun løk, gulrot, sellerirot, hvitløk og kålrot. Legg kyllingen tilbake og hell i en boks knuste hermetiske tomater, et par glass rødvin (kan sløyfes) og nok hønsebuljong til alt dekkes. Krydre med salt, pepper, laurbærblad og oregano. Kok opp, skum av og la så småputre i ca 45 minutter. Server med hjemmelaget potetmos. Nydelig!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...