Gå til innhold

Pisket krem og appelsinbiter/juice?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Nok et Mat og drikke-spørsmål fra meg. :)

Skal lage litt krem til en appelsinkake, og da tenkte jeg at det kanskje hadde vært godt med pisket krem med appelsinbiter i. ... Men så begynte jeg å tenke at appelsin er jo en sitrusfrukt, og det går vel oftest dårlig sammen med melk o.l.? Eller er det forskjell på appelsin og sitron når det kommer til sånt? Og er fløte/krem kanskje bedre til å tåle sitrusfrukter?

Hvis det ikke går, så går det vel kanskje bra å bare ha i appelsinskall i kremen? Blir jo litt smak av det også, også ser det jo litt pent ut.

Takker for svar på forhånd.

REDIGERT:

Når jeg skriver appelsinjuice i tittelen, så mener jeg den lille juicen som kommer fra selve appelsinbitene som kommer i kremen. Ikke ren juice.

Endret av PaperFlower
Skrevet

Ingen som har peiling? :o

Skrevet

Hvis du skal gå for smaken lønner det seg med skall :)

Gjest Bossa Nova
Skrevet (endret)

Det går helt greit å vende appelsinbiter inn i fløtekremen. Det er også vanlig å dynke appelsinjuice i sukkerbrødet når man lager bløtkake, og kremen tar ikke skade av det.

Endret av Bossa Nova
Skrevet

Det skal gå greit vil jeg tro. Da jeg var i min ungdoms grønneste vår, pleide vi å lage denne desserten, og hadde ikke noen problemer. http://oppskrift.klikk.no/appelsinris/262/

Når man har sitrus i varm melk, blir det derimot gjerne klumper fordi det begynner å yste seg.

Skrevet

Okay, tusen takk for svar alle sammen! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...