Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg skal kjøpe en stor kjele som jeg kan koke småsuppe, lapskaus mm i .

Er da en 11 l kjele en grei størrelse eller holder det med 8 l?

Hva har dere som dere er fornøyd med?

Endret av Belima
Videoannonse
Annonse
Gjest Badabing
Skrevet (endret)

Kommer jo an på hvilken prisklasse du tenker på, men i en litt rimeligere prisklasse som jeg er veldig fornøyd med, er OBH Nordica sine kjeler. Siden jeg gjerne pleier å frese løk og hvitløk før jeg koker suppe, er denne fin til å kombinere stek og kok.

Edit: Ser at du ønsker en enda større. Til det bruker jeg gjerne bare en stor jerngryte. Passer til å lage mye forskjellig. Har ikke savnet en egen suppekjele.

Endret av Badabing
Gjest Margit Spat
Skrevet

Spørs hvor store forsamlinger du lager mat til, eller hvor store porsjoner du ønsker å lage. Jeg har en 8-liters-kjele som jeg bruker til fårikål, lapskaus o.l. Den er stor nok for oss i de aller, aller fleste tilfeller, men jeg har savnet å ha en enda større ved et par anledninger hvor jeg skulle lage suppe og gryterett for en stor dugnadsgjeng.

Skrevet

Jeg pleier å lage mat til 5 for to dager når jeg lager småsuppe mm . Tror etter å ha lest innlegget til deg over at jeg går for en på 11 liter.
Takk til begge to.

Skrevet

Småsuppe er en matrett med kokt kjøtt og mange forskjellige grønnsaker skåret i terninger. En suppe med forskjellige navn, som, betasuppe, kjøttsuppe, sodd og brennesnute.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...