Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Franske makroner? Jeg bruker denne:

105 gram malte mandler

155 gram melis

75 gram eggehviter

25 gram sukker

+ evt farge

Sikter mandler og melis sammen. Pisker eggehviter, lager marengs med sukker. Evt. farge kommer i nå. Har i 1/3 av mandelblandingen og vender forsiktig sammen med slikkepott, gjentar to ganger. Sørger for å få ut de største luftboblene. Vender til massen er passe flytende, men ikke for mye. Fyller i sptoyrepose med rund tipp og sprøyter ut på plate.

Slår brettet et par ganger i bordet for å få ut luftbobler, lar brettet stå så makronene får tørket. Vanligvis ca en time. Steker på 160 grader i ca ti minutter, eller 140 grader + varmluft hvis jeg har to brett. Når de har blitt kalde, fyller jeg dem med hva jeg nå har.

Anonymous poster hash: 0b81f...018

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/920454-oppskrift-til-makroner/#findComment-16082910
Del på andre sider

AnonymBruker

http://www.villaperlesukker.no/2014/09/01/sjokolade-makroner/

Denne er enkel og grei synes jeg :) Har både hatt skåldede mandler og vanlige, men ble ingen forskjell i smaken. Bare ta mandlene i en food prosessor. :)

Anonymous poster hash: 583ef...351

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/920454-oppskrift-til-makroner/#findComment-16099700
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...