Gjest Nathalie Skrevet 1. juli 2002 #1 Del Skrevet 1. juli 2002 Er det noen som har oppskrift på en GOD langpanne-sjokoladekake? Den skal IKKE være for mørk! Jeg vil også ha slik krem oppå som blir stiv, og den skal heller ikke være for mørk... Kun krem oppå, ikke inni. Liker ikke de bløte kremene, jeg... Leter og leter etter en GOD kake akkurat slik jeg vil ha den, men... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 1. juli 2002 #2 Del Skrevet 1. juli 2002 Her er en kake jeg liker godt. kremen er ikke stiv men heller ikke så veldig klissete. jeg kaller den Ole brum sjokoladekake for oppskriften følgte med en ole brum form så den blir litt lav i langpanne. Har du er mellomstor langpanne passer det best. 160 g margarin smeltes 6 dl kefir 450 g sukker 500 g hvetemel 4 ts kanel 4 ts kakao 2 ts vaniljesukker 2 ts natron Bland natronen i 1 dl kefir, smelt margarinen, tilsett sukker i kefiren, bland margarinen i kefiren. Bland så alt det tørre med det våte. 170 grader i ca 35-40 min. Fyll: 75 g smeltet margarin 200 g melis 2 ts vaniljesukker 1 ss kakao 5 ss sterk kaffi her er en annen en som også er god, den heter krydderkake med sjokoladeglasur 1 liter kefir 8 dl sukker 4 ts natron 3 ts kanel 12 dl hvetemel 200 gram smeltet margarin , bland alt sammen, 175 grader i 45-50 minutt, nederste rille Glasur: 100 gram smelet margarin 2 ss kakao 2 ts vaniljesukker 4 ss sterk kaffi 250 gram melis ha på kaka mens den er lunken Jeg synes kefir melk er bedre å bruke i kake enn kulturmelk, for den har en rundere smak. Av disse to kakene synes jeg den siste er best, men siden du ville ha en sjokoladekake tok jeg med den første og....som også er god! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supersnupp Skrevet 1. juli 2002 #3 Del Skrevet 1. juli 2002 Denne sjokoladekaken er bare knallgod, og passer veldig godt til 'beskrivelsen' din. Helt enkel! Vi har alltid kalt den Kvikk-Lunchkake hos oss, uvisst av hvilken grunn - har ingenting med sjokoladen å gjøre! 3 egg 3 kopper sukker (ikke krus, ikke knøttsmå 'penkopper') 225 g margarin (smeltet) 2 ts bakepulver 3 ss kakao 1,5 kopp melk 4 kopper hv.mel Stekes ved 200 gr i ca 25-30 min. Fyll: 300 g melis 100 g margarin 1,5 ss kakao 2 ts vaniljesukker 3 ss kaffe Fyllet røres sammen og strykes over kaken mens den er VARM, slik at det smelter og 'setter seg'. Pleier å strø litt kokos over jeg, men det er valgfritt KOS DEG! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nathalie Skrevet 1. juli 2002 #4 Del Skrevet 1. juli 2002 Lagde kaken i dag, Supersnupp! Den er AKKURAT slik jeg ville ha den!!!! Tusen takk! Den er helt DEILIG..... nam,nam... Storkoste meg! TAKK Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 2. juli 2002 #5 Del Skrevet 2. juli 2002 Heisann Jeg pleier å bruke fruktyoghurt i surmelkskaken, som Tornerose anbefaler Synes det er godt særlig når jeg bytter ut kakaoen med krydder, som ingefær nellik kardemomme ca en ts av hver. Jeg har funnet min favoritt i kirsebæryoghurt. Det er nammenam. HA en fin dag :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. juli 2002 #6 Del Skrevet 3. juli 2002 2 egg 3 dl mel 2 dl sukker 2 ss kakao 100 gram smeltet smør 1 ss vaniljesukker 1/2 ts bakepulver. stekes på midtrillen i rundt form i 20 25 minutter. denne kaken anbefales virkelig!baker den så ofte som nesten hver uke,den er ikke å anbefale fine selskaper men til dagligdags kos! den er ikke mørk men heller litt deigete og god! jeg er hvertfall svært så populær etter å ha bakt denne!si fra da om du prøver denne ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
leslie Skrevet 3. juli 2002 #7 Del Skrevet 3. juli 2002 2 egg 3 dl mel 2 dl sukker 2 ss kakao 100 gram smeltet smør 1 ss vaniljesukker 1/2 ts bakepulver. stekes på midtrillen i rundt form i 20 25 minutter. denne kaken anbefales virkelig!baker den så ofte som nesten hver uke,den er ikke å anbefale fine selskaper men til dagligdags kos! den er ikke mørk men heller litt deigete og god! jeg er hvertfall svært så populær etter å ha bakt denne!si fra da om du prøver denne ut! send meg en pm dersom du tester dette da::??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå