AnonymBruker Skrevet 9. mars 2015 #1 Skrevet 9. mars 2015 Det er så inningranskauen digg med bremykt, skinke og ost på. HELT sykt hvor digg det er. Hva har du på ditt frøhorn?Anonymous poster hash: 5f9bd...01f 1
Hoppetaujenta Skrevet 9. mars 2015 #2 Skrevet 9. mars 2015 Oijj, det har jeg ikke spist på nesten hundre år...men nå kom jeg på at jeg er helt enig med deg! Noen som tilfeldigvis har frøhornoppskrift de vil dele med oss? *jeg skal kjøpe et slikt og kose meg med til fredag*
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2015 #3 Skrevet 9. mars 2015 Åh, nå kom jeg på et godt barndomsminne: Varmt frøhorn med (smeltet) ost og skinke på Lyche-kafeen (?) i Drammen på 80-tallet. Det var snadder, og ett av høydepunktene ved byturene våre. Nesten bedre enn varme smultringer fra smultringvogna ved CC. Anonymous poster hash: 0b41e...725 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå