AnonymBruker Skrevet 9. mars 2015 #1 Skrevet 9. mars 2015 noen som har en god oppskrift og hva gjør jeg slik at kyllingbitene blir møre og ikke tørre? Kan jeg bruke en uåpnet kyllingpakkefilet som gikk ut på dato 7. mars. Åpnet den nå og den lukter godt.. Anonymous poster hash: 18418...322
Gjest Bossa Nova Skrevet 9. mars 2015 #2 Skrevet 9. mars 2015 Henger meg på denne og håper på oppskrift. Jeg hadde en gang i tiden en god oppskrift på karrisaus der ingrediensene var løk (tror jeg), karri, kokosmelk, fløte og kyllingbuljong. Den var supergod, men husker ikke framgangsmåten og oppskriften har forsvunnet. Der skulle jeg også ta kyllingfiletene på spyd.
caroprins Skrevet 10. mars 2015 #4 Skrevet 10. mars 2015 http://oppskrift.klikk.no/kyllingfilet-med-karrisaus/3950/ Denne er veldig god.
Gjest Bossa Nova Skrevet 10. mars 2015 #5 Skrevet 10. mars 2015 http://oppskrift.klikk.no/kyllingfilet-med-karrisaus/3950/ Denne er veldig god. Hurra. Tror det var den oppskrifta jeg hadde for lenge siden og som jeg ikke fant igjen
Gjest Bossa Nova Skrevet 10. mars 2015 #6 Skrevet 10. mars 2015 Hvis du skal steke hele kyllingfileter for å få dem møre og ikke tørre, så skal man steke filetene i ca. 2 min på hver side slik at de får en brun stekeskorpe. Deretter ettersteke på lavere varme i 6-8 min. Med lokk 4-6 min. Hvis kyllingfiletene lukter godt, kan du fint bruke dem selv om de er gått et par dager ut på dato. Det er ofte at produktene varer lengre enn datomerkingen, tror også det er forskjell på best før og holdbar til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå