Gå til innhold

Kylling i ris med karrisaus-oppskrift?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

noen som har en god oppskrift og hva gjør jeg slik at kyllingbitene blir møre og ikke tørre?

Kan jeg bruke en uåpnet kyllingpakkefilet som gikk ut på dato 7. mars. Åpnet den nå og den lukter godt..



Anonymous poster hash: 18418...322
Videoannonse
Annonse
Gjest Bossa Nova
Skrevet

Henger meg på denne og håper på oppskrift.

Jeg hadde en gang i tiden en god oppskrift på karrisaus der ingrediensene var løk (tror jeg), karri, kokosmelk, fløte og kyllingbuljong. Den var supergod, men husker ikke framgangsmåten og oppskriften har forsvunnet. Der skulle jeg også ta kyllingfiletene på spyd.

Gjest Bossa Nova
Skrevet

Hvis du skal steke hele kyllingfileter for å få dem møre og ikke tørre, så skal man steke filetene i ca. 2 min på hver side slik at de får en brun stekeskorpe. Deretter ettersteke på lavere varme i 6-8 min. Med lokk 4-6 min.

Hvis kyllingfiletene lukter godt, kan du fint bruke dem selv om de er gått et par dager ut på dato. Det er ofte at produktene varer lengre enn datomerkingen, tror også det er forskjell på best før og holdbar til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...