Gå til innhold

Pesto


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Solskinn

Pesto:

2 dl grovhackad rucola

2 dl plockad basilika

1 skalad vitlöksklyfta

1/2 dl färskriven parmesan

1/2 dl pinjenötter

2 dl olivolja eller rapsolja

salt, peppar och citronsaft

Jeg pleier å lage med bare basilikum, ta da ca 4dl!

Blandes i mikser og smak til med salt og pepper

Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gurimalla

Det blir ofte litt på feelingen, men her kommer min favoritt (til 4 personer):

fire store never basillikum

en stor neve med revet parmesan

en hvitløksbåt (jeg synes det er nok, men hver sin smak)

en neve med ristede pinjekjerner (ristes i stekepanne)

god extra virgin olivenolje

salt

pepper (nykvernet)

Jeg bruker kjøkkenmasinen når jeg lager pesto, og synes det fungerer kjempefint. Først kutter jeg basillikumen og så tar jeg i pinjekjernene og hvitløksbåten. Så tar jeg i litt olivenolje og parmesanen og olivenolje igjen til pestoen får den riktige konsistens (ikke flytende). Litt salt og nykvernet pepper til slutt.

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...