AnonymBruker Skrevet 6. mars 2015 #1 Skrevet 6. mars 2015 Har dilla på fiskemat for tiden, men kjenner jeg trenger å variere tilbehøret, så lurer på hva dere pleier å bruke til fiskeboller og fiskekaker? Jeg er mest vant til fiskboller i hvit saus eller karrisaus med kokt gulrot og potet, og fiskekaker i brun saus med raspet gulrot og potet. Har av og til brukt purresmør eller rødbeter i steden for, men det må da være andre gode forslag der ute. Inspirere meg vær så snill!Anonymous poster hash: 09070...fb6
MammaSvarDa Skrevet 6. mars 2015 #2 Skrevet 6. mars 2015 Til fiskeboller i hvit saus bruker vi bacon. Det er kjempegodt! 1
AwkwardAlice Skrevet 6. mars 2015 #3 Skrevet 6. mars 2015 Hva med å lage en burger med fiskekaker? Utrolig godt, og enkelt.
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2015 #5 Skrevet 6. mars 2015 Pasta, salat og sweet chili saus. Anonymous poster hash: 8c6d0...445
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2015 #6 Skrevet 6. mars 2015 Til fiskekaker liker jeg enten: - Kålrabistappe, dampede mandelpoteter og gressløksmør - Ovnsstekte rotgrønnsaker (feks gulrot, pastinakk og rødbeter) og tartarsaus, dvs (hjemmelaget) majones med kapers, persille og gjerne en rømmeklatt. Og dessuten sitronbåter til begge kombinasjoner. Fiskekakene blir dermed stekt i panne og ikke varmet i noen saus (jeg lager dem selv av fersk fisk). Anonymous poster hash: 37518...901
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2015 #7 Skrevet 6. mars 2015 Råkostsalat eller agurksalat. Anonymous poster hash: 9a672...638
Gjest Solstråla88 Skrevet 6. mars 2015 #8 Skrevet 6. mars 2015 Revet gulrøtter med litt sukker og sitron er veldig godt til fiskeboller
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2015 #9 Skrevet 6. mars 2015 Fiskekaker i pitabrød. Med salat og en hjemmelaget dressing. Anonymous poster hash: 9f826...a99 1
Gjest anonym2233 Skrevet 6. mars 2015 #10 Skrevet 6. mars 2015 Til fiskeboller i hvit saus bruker vi bacon. Det er kjempegodt! Herlig tips! Bacon i sausen eller som tilbehør?
Atea Skrevet 6. mars 2015 #11 Skrevet 6. mars 2015 (endret) Råkost av gulrot med en klem fra en klementin eller appelsin (helst søte) til fiskeboller i karrisaus. Eller steke fiskebollene og ha på karri, fløte og chili i panna. Til fiskekaker liker jeg grønnertestuing, rå løk og tyttebær,servert som smørbrød. Er også glad i kålstuing og surkål. Endret 6. mars 2015 av Atea
Gjest Emera Skrevet 6. mars 2015 #12 Skrevet 6. mars 2015 En klassiker hjemme hos oss var fiskekaker med potetstappe og bacon.
Gjest Ennasus Skrevet 6. mars 2015 #13 Skrevet 6. mars 2015 Du kan lage prinsesseboller i rosa saus... Bare tilsett konditorfarge i den hvite sausen det gjorde mamma for å få meg til å spise det når jeg var liten
Wonderbitch Skrevet 6. mars 2015 #14 Skrevet 6. mars 2015 Ostegratinert brokkoli og pastaskruer har det blitt her i det siste. Jeg synes tilbehøret blir så kjedelig nesten uansett, så denne tråden må jeg følge!
Gjest Zeitgeist Skrevet 7. mars 2015 #15 Skrevet 7. mars 2015 - Stekte fiskekaker på grovbrød med remulade og tyttebærsyltetøy, evt. også med stekt løk - Fiskeboller med dampet brokkoli og/eller blomkål - Fiskeboller i karrisaus
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2015 #16 Skrevet 7. mars 2015 Fiskekaker i tomatsaus er overraskende godt. Gjerne med pasta ved siden av. Henger meg på bacon til fiskeboller i hvit saus. Nesten et must for meg. Sprøsteker og drysser over eller serveres ved siden av i skiver. Råkost og kokte poteter eller pasta ved siden av. Et annet tips er å dele fiskebollene i to på langs og steke dem på begge sider så de får skorpe. Veldig godt på brød eller med klassisk tilbehør. Smaker jo det samme med får en litt annen konsistens. Anonymous poster hash: 8d680...e51
Mubba Skrevet 7. mars 2015 #17 Skrevet 7. mars 2015 (endret) Utenom det som allerede er nevnt liker jeg veldig godt stekte fiskekaker med godt hamburgerbrød/runstykker/det du liker best, rødløk, ruccolasalat og et LASS med aioli/evt hvitløksdressing. (EDIT: Glemte + noen dråper sweet chili saus) NOMNOM! Endret 7. mars 2015 av Mubba
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2015 #18 Skrevet 7. mars 2015 Vårløk og reddiker i fiskebollesausen er veldig godt. Anonymous poster hash: a225a...883
Gjest rådyr Skrevet 8. mars 2015 #19 Skrevet 8. mars 2015 Fiskeboller i spinatsaus (hvit saus med frossenspinat) Fiskeboller i tomat (saus, suppe, gryte) Fiskeboller i thai/kokossaus med wokgrønnsaker Fiskeboller i indiskinspirert saus (kan sikkert funke med halvfabrikata her) Fiskepudding/fiskekaker med ratatuille og hjemmelaget potetstappe Fiskepudding/fiskekaker som burger Fiskepudding på spinatseng med ostesaus over (ovnsrett)
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2015 #20 Skrevet 8. mars 2015 Til fiskeboller i hvit saus bruker vi bacon. Det er kjempegodt! Yesss! Nydelig! Anonymous poster hash: e9e80...019
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå