Gå til innhold

Saus, sæterrømme.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage pastasaus i dag, og jeg er veldig glad i å tilsette creme fraiche o.l. i slike sauser, men jeg har en sæterrømme som går ut på dato i morgen. Vet at rømme skiller seg, og ikke kan kokes. Men er det mulig å tilsette denne helt på slutten i sausen, og få et brukbart resultat? :)



Anonymous poster hash: 8b5d0...0dc
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det går helt fint. :)

AnonymBruker
Skrevet

Ja, det går helt fint. :)

Supert :danse: Takk!

Anonymous poster hash: 8b5d0...0dc

Gjest rådyr
Skrevet

Seterrømme kan kokes.

Og til en annen gang ville jeg ikke brydd meg om "holdbarhetsdatoen" på boksen. Rømme, yoghurt o.l. kan brukes lenge etter den (uåpnet).

Gjest Solstråla88
Skrevet

Seterømme kan kokes uten problemer. Rømme er heller ikke noe du trenger å tenke på dato, samme med yoghurt og kefrir. Disse er syrnet fra før, og så lenge det ikke er muggent er det helt ufarlig å spise det

AnonymBruker
Skrevet

Som flere har fortalt deg, trenger du ikke å tenke på holdbarhetsdatoen til rømme. Den kan brukes til den er muggen.



Anonymous poster hash: 92d99...17d
Skrevet

Seterrømme kan brukes til det samme som originale creme fraiche :)

Gjest Ennasus
Skrevet

Jeg skal lage pastasaus i dag, og jeg er veldig glad i å tilsette creme fraiche o.l. i slike sauser, men jeg har en sæterrømme som går ut på dato i morgen. Vet at rømme skiller seg, og ikke kan kokes. Men er det mulig å tilsette denne helt på slutten i sausen, og få et brukbart resultat? :)

Anonymous poster hash: 8b5d0...0dc

Det forklarer hvorfor sausene mine som jeg har brukt lettrømme eller kesam i, skiller seg.. :fnise:

Gjest Solstråla88
Skrevet

Det forklarer hvorfor sausene mine som jeg har brukt lettrømme eller kesam i, skiller seg.. :fnise:

Du må gjerne bruke lettrømme og kesam, men da kan du ikke koke sausen😉 Da tilsetter du rett før servering😊

Gjest Ennasus
Skrevet

Du må gjerne bruke lettrømme og kesam, men da kan du ikke koke sausen Da tilsetter du rett før servering

Ja, skjønte det nå :) Da skal jeg huske på det til senere :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...