Neutral90 Skrevet 4. mars 2015 #1 Del Skrevet 4. mars 2015 Hei, grunnet lenger reisetid til jobb så må jeg begynne å planlegge lunsj bedre. Jeg ønsker å prøve wraps da jeg er lei av brødmat og knekkebrød - men tror dere at jeg kan lage wraps kvelden før og at de kan ligge fint i kjøleskapet over natten (i matboks)? Tenker å smøre med majones eller hvitløksdressing med salat (tomat, løk, agurk) og kylling eller kjøttbollen. Fint å bare kunne ta med seg om morgenen ferdig laget. Håper på råd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 #2 Del Skrevet 4. mars 2015 Nei. Anonymous poster hash: a721d...b10 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 #3 Del Skrevet 4. mars 2015 Ser for meg at lefsene kan bli temmelig oppbløtte om du har grønnsakene i dagen i forveien. Grønnsaker som agurk lekker mye vann. Et alternativ er å bare kutte opp grønnsakene dagen før, og ha grønnsakene i en boks og lefsen i en annen, og montere når du skal spise den. Anonymous poster hash: 46d70...361 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BonBon Skrevet 4. mars 2015 #4 Del Skrevet 4. mars 2015 selvfølgelig kan du det! Jeg synes de holder best om du pakker de i sølvfolie 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Neutral90 Skrevet 4. mars 2015 Forfatter #5 Del Skrevet 4. mars 2015 MMmhm, takk for svar. Det var det jeg frykter. Plan B er å kutte opp kvelden før, som du beskriver AB Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Neutral90 Skrevet 4. mars 2015 Forfatter #6 Del Skrevet 4. mars 2015 selvfølgelig kan du det! Jeg synes de holder best om du pakker de i sølvfolie Så du mener at lefsene ikke bli bløte av majonesen og grønsakene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Coolaid Skrevet 4. mars 2015 #7 Del Skrevet 4. mars 2015 Hei, grunnet lenger reisetid til jobb så må jeg begynne å planlegge lunsj bedre. Jeg ønsker å prøve wraps da jeg er lei av brødmat og knekkebrød - men tror dere at jeg kan lage wraps kvelden før og at de kan ligge fint i kjøleskapet over natten (i matboks)? Tenker å smøre med majones eller hvitløksdressing med salat (tomat, løk, agurk) og kylling eller kjøttbollen. Fint å bare kunne ta med seg om morgenen ferdig laget. Håper på råd Er usikker på selve lefsen om den ikke blir litt tørr. Du kan fint lage salaten med kylling osv i en plastboks som er helt klar. Hvorfor ikke bare ta med lefsene, dressingen og salaten på jobb og montere der som andre har foreslått. Det er jo klart å ta med seg uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lila Skrevet 4. mars 2015 #8 Del Skrevet 4. mars 2015 Min erfaring er at de blir veldig bløte! Jeg kutter opp kvelden før og lager til rett før jeg drar Da holder de seg ganske greit, men de blir bløte om de ligger for lenge. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BonBon Skrevet 4. mars 2015 #9 Del Skrevet 4. mars 2015 Så du mener at lefsene ikke bli bløte av majonesen og grønsakene? fuktig blir det men fynker jo alikevel! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gohege Skrevet 4. mars 2015 #10 Del Skrevet 4. mars 2015 Jeg bruker det ofte, men jeg synes at fullkornslefsene holder seg bedre enn de vanlige. Det ideele er å lage dem om morgenen, men senga er så god.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Berentsens Skrevet 4. mars 2015 #11 Del Skrevet 4. mars 2015 (endret) Jeg gjør dette ofte, med taco og med tacosaus på. Lefsene blir litt blaute eller mjuke, men det er ikke noe problem. Jeg pakker dem inn i plastfolie og legger det i kjøleskapet. Har aldri opplevd det som problematisk. Endret 9. mars 2015 av Berentsens 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 #12 Del Skrevet 4. mars 2015 Jeg pleier å smøre lefser med smøreost, salatblader og skinke/kyllingfilet/kyllingkjøttdeig kvelden før. Kutter opp agurk og paprika som jeg legger ved siden av i tett boks. Da blir ikke lefsene for bløte og jeg kan bare stikke agurk-og paprikastenger neddi før spising. Ikke no' problem! Anonymous poster hash: 26baa...6ea 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 5. mars 2015 #13 Del Skrevet 5. mars 2015 Jeg lager wraps dagen før hvis jeg skal tidlig avgårde, har aldri vært et problem her. Lager alltid med fullkornslefser, og passer på de våteste ingrediensene ikke er nærmest lefsa, så går det så fint, så Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2015 #14 Del Skrevet 5. mars 2015 Ja, husk bare på å kjøpe økologisk kylling fra gårder der dyrene har hatt det bra Dvs ikke de vanlige merkene som prior osv... De mishandler dyrene grovt!!!Anonymous poster hash: 28a09...c3a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Neutral90 Skrevet 5. mars 2015 Forfatter #15 Del Skrevet 5. mars 2015 Takk alle sammen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Erica Skrevet 6. mars 2015 #16 Del Skrevet 6. mars 2015 Takk alle sammenHehe, sier takk jeg også, interessant og inspirerende tråd! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2015 #17 Del Skrevet 8. mars 2015 Opplever alltid at wraps blir bløte når jeg tar de med i matboks. Ikke så godt lenger da Anonymous poster hash: feaa4...79f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå