AnonymBruker Skrevet 3. mars 2015 #1 Skrevet 3. mars 2015 Går det Ann?Anonymous poster hash: 5b2ff...75a
Brunhilde Skrevet 4. mars 2015 #2 Skrevet 4. mars 2015 Går det Ann? Anonymous poster hash: 5b2ff...75a Det er sikkert mulig, men semule smaker jo veldig lite i seg selv, så hvor godt det blir tør jeg ikke si. 1
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 #3 Skrevet 4. mars 2015 Går det Ann?Anonymous poster hash: 5b2ff...75a Det går an å koke semulegryn på vann, men om du synes det går an å spise produktet du da får, er en annen diskusjon. Det er bedre å koke opp hjemmelaget solbær eller annen saft og så tilsette semulegryn og koke dessert av dette. Husker ikke hva det heter, mulig Russedessert? Anonymous poster hash: 2dc5b...a6b 1
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2016 #4 Skrevet 4. februar 2016 Hva med kokosmelk? Vil det bli veldig rart? Anonymkode: b095e...c65
Labyrint Skrevet 4. februar 2016 #5 Skrevet 4. februar 2016 Kan sikkert fungere med vann og ekstra mye smør?!
grrwaffmjau Skrevet 4. februar 2016 #6 Skrevet 4. februar 2016 Æsj. Prøv heller byggmelsgrøt, det er godt kokt på vann med nok salt, sukker/sukrin og kanel og evt smørøye
Gjest Ennasus Skrevet 5. februar 2016 #7 Skrevet 5. februar 2016 Jeg pleier å koke med 30-35g gryn, 2,5/3 dl vann og 1/1,5dl lettmelk, og det funker fint hvertfall
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2016 #8 Skrevet 5. februar 2016 Den 3. mars 2015 at 20.58, AnonymBruker skrev: Går det Ann? Anonymous poster hash: 5b2ff...75a Det går jo selvsagt an. Altså: det blir ikke giftig. Om problemet er at du ikke tåler eller ikke spiser kumelk ville jeg bare erstattet den med noe annet. Kokosmelk, mandelmelk, soyamelk, rismelk etc - alle like gode eller bedre på smak som melk. Trolig er kokosmelk MYE bedre enn kumelk. I mange land med bedre matvett og flinkere kjøkken enn oss bruker de nemlig kokos og sago i kombo. Dersom du bare ikke har melk: bruk noe annet. Hva som helst som gir kremet finish er ok. Smak trenger du ikke bekymre deg om: den tilsetter du jo som normalt ved å krydre semulgrøten. Anonymkode: 6a45b...4dc
Pringle Skrevet 13. februar 2016 #9 Skrevet 13. februar 2016 Jeg tror det går an. Jeg snublet nettopp over en oppskrift som jeg har tenkt å prøve, som riktignok er basert på mais og ikke hvete, men de kan ofte brukes om hverandre: Trinidadian Chicken Curry with Coconut Grits & Collard Greens
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå