AnonymBruker Skrevet 2. mars 2015 #1 Skrevet 2. mars 2015 Kan jeg bruke hvitvinseddik i suppen i stedet for hvitvin? Har ingen hvitvin hjemme, og det trengs kun 2dl hvitvin. Anonymous poster hash: 1c1e9...0c6
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2015 #2 Skrevet 2. mars 2015 Ja, men husk å ta en skvett eller to ekstra. Eddik fordamper mer enn hvitvin og da blir det mindreAnonymous poster hash: 2151f...de2
Gjest Citronella Skrevet 2. mars 2015 #3 Skrevet 2. mars 2015 Ja, det kan du. Men IKKE bruk mer enn du ville gjort med vin! Over 2 dl hvitvinseddik, og suppen din er ødelagt... Smak deg frem. Om du har eplejuice kan bruke det i tillegg for sødme og syre. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå