AnonymBruker Skrevet 28. februar 2015 #1 Skrevet 28. februar 2015 Har kjempelyst på vafler, men dessverre har jeg ikke sukker hjemme.. Blir vaflene like gode uten? Anonymous poster hash: ea57f...78f
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2015 #2 Skrevet 28. februar 2015 lagde vafler uten sukker for ett par uker siden, merkelig nok skulle det ikke være sukker i dem ifølge oppskrifta. De ble helt greie men smakte nok mer som pannekaker enn vafler, så ikke like gode nei. Anonymous poster hash: 7cd6a...867
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2015 #3 Skrevet 28. februar 2015 Jeg har aldri brukt sukker i vafler, og jeg får alltid skryt av mine. Visste ikke engang at noen brukte sukker i vaffelrøra før jeg leste det her på KG; ingen jeg kjenner bruker det... Anonymous poster hash: 1220b...27d
Gjest rådyr Skrevet 28. februar 2015 #4 Skrevet 28. februar 2015 Har du vaniljesukker? Blir jo litt søtlige av det. 1
Djungelvrål Skrevet 28. februar 2015 #5 Skrevet 28. februar 2015 Løs opp 2-3 sukketter i litt varmt vann og ha det i røra.
Bjørka Skrevet 28. februar 2015 #7 Skrevet 28. februar 2015 Jeg bruker heller aldri sukker i vaffelrøra. Tar heller en teskje vaniljesukker i, også bruker man jo gjerne søtt pålegg på.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2015 #8 Skrevet 28. februar 2015 Jeg har aldri brukt sukker i min vaffelrøre, og jeg har alltid fått skryt. Anonymous poster hash: 02016...b0f
FantasDick Skrevet 28. februar 2015 #9 Skrevet 28. februar 2015 Vafler uten sukker/søtstoff i røra smaker tjukke pannekaker.. Jeg hadde brukt en eller annen form for søtstoff; sukker; sukrin, melis, vaniljesukker..
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2015 #10 Skrevet 28. februar 2015 Jeg må ha sukker i, men jeg har ikke noe på dem da. Spiser de bare som de er:)Anonymous poster hash: 4d1db...b8b
Gjest Ennasus Skrevet 28. februar 2015 #11 Skrevet 28. februar 2015 Har aldri brukt sukker i vafler, og de jeg har sett bruke det har tatt 1spiseskje eller 2.. Så kan ikke tro det blir så utrolig stor forskjell? Man pleier jo også å ha søtt pålegg på så da blir det jo søtt allikevel Og hvis man skal ha middagsvafler/lunsjvafler med vanlig pålegg på så trenger de jo ikke være søte
Brunhilde Skrevet 1. mars 2015 #12 Skrevet 1. mars 2015 Og jeg kunne ikke tenke meg å lage vafler uten sukker. Vil jeg ha lunsjmat med vanlig pålegg så tar jeg en brødskive.
FantasDick Skrevet 1. mars 2015 #13 Skrevet 1. mars 2015 Har aldri brukt sukker i vafler, og de jeg har sett bruke det har tatt 1spiseskje eller 2.. Så kan ikke tro det blir så utrolig stor forskjell? Jeg synes det utgjør ganske stor forskjell med en ss eller to. Også i f.eks scones-deigen min, der bruker jeg bare 1 ss til 8 store scones og da blir de akkurat passe "scones-søte".
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå