AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #1 Del Skrevet 27. februar 2015 Ofte blir de bare slappe..... Anonymous poster hash: 02009...1ea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #2 Del Skrevet 27. februar 2015 du må frityrsteke dem. Anonymous poster hash: 91792...f45 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #3 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg legger de rett fra fryseren i ovnen når jeg skrur på ovnen og lar de steke 5 minutter lengre enn det som står på posen. De blkr litt sprøere, men skikkelig pomfri får man ikke uten frityrkoker.Anonymous poster hash: f6c78...9de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wilma- Skrevet 27. februar 2015 #4 Del Skrevet 27. februar 2015 Mulig det hjelper å tine dem litt på kjøkkenpapir først? Tenker bare om det er mye is / de er gjennomfrosne så er det mye fuktighet, hvilket gjør dem slappe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #5 Del Skrevet 27. februar 2015 Pomfri? Seriøst? Anonymous poster hash: 53ff1...91c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #6 Del Skrevet 27. februar 2015 Steike dem lenge nok, blir alltid sprø her, men jeg steiker de mye lengre enn det som står på pakken. Pluss at jeg bruker varmluft.Anonymous poster hash: f499f...728 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The damned Skrevet 27. februar 2015 #7 Del Skrevet 27. februar 2015 Ja, steke lenger enn det står på pakken. Bruker også varmluft, men må passe litt ekstra på da. Kan fort bli svarte da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #8 Del Skrevet 27. februar 2015 Når jeg lager POMMES FRITES blir de gjerne sprø om de får steke i olje på panna. Anonymous poster hash: fde15...518 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #9 Del Skrevet 27. februar 2015 Når jeg lager POMMES FRITES blir de gjerne sprø om de får steke i olje på panna. Anonymous poster hash: fde15...518 I panna. Anonymous poster hash: c68f8...35a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #10 Del Skrevet 27. februar 2015 Ovnen på fullt, stek nest øverst. Stek noe lenger enn anvist på pakken - og aller viktigst: Kjøp de som er forstekte. Garanterer deg suksess. Anonymous poster hash: 3f2b6...9d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tibbie Skrevet 27. februar 2015 #11 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg fristerer dem i kaserolle. Da blir de skikkelig gode og sprø De blir også alltid sprø når jeg har dem i ovnen, så skjønner ikke helt hvordan du tilbereder dem? Kanskje du steker for kort? Har du det på nederste rille blir det sprøere. Også hjelper det om du snur dem halvveis i stekinga Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pheel Skrevet 27. februar 2015 #12 Del Skrevet 27. februar 2015 Blir sprø rett fra fryst tilstand og i ovn hos meg og, men det må alltid stå lenger enn det som står beskrevet på posen er min erfaring. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 27. februar 2015 #13 Del Skrevet 27. februar 2015 Pleier å slå pakka i benken så alle bitene løsner, også tar jeg det på pizzabakeark i ovnen. Steker de også lenger enn det står på pakka. (Jeg syntes steinharde, svidde og overkrydra pommes frites er de beste ) Pleier også å fjerne alle "isbitene" som har blitt i pakka. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå