AnonymBruker Skrevet 26. februar 2015 #1 Skrevet 26. februar 2015 Har lyst til å prøve denne oppskriften: http://www.godt.no/#!/oppskrift/2284/even-ramsviks-sataykylling-paa-20-minutter Står at man skal grille det i ovnen. Altså skru på grillelementer og overvarme. Skal jeg bare legge grillspydene på et stekebrett? Blir det grillet da? Eller på rist? Anonymous poster hash: ec4da...b04
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2015 #2 Skrevet 26. februar 2015 Noen? Anonymous poster hash: ec4da...b04
Gjest Lille-pus Skrevet 26. februar 2015 #3 Skrevet 26. februar 2015 Jeg pleier legge det som skal grilles i ovnen på risten, og med langpannen kledd med alu.folie under risten. Da samles drypp på alu.folien i langpannen. 1
FantasDick Skrevet 26. februar 2015 #4 Skrevet 26. februar 2015 Spyd med kylling og kalkun pleier jeg bare å legge på et stekebrett kledd med bakepapir eller aluminiumsfolie. Om de ikke er heftig marinert drypper det ikke fett av kyllingfileter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå