Gå til innhold

Hvorfor klumpet gelatinen segi dronning maud dessert!?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kanskje du ikke vispet fort nok til at det gelatinen fikk blandet seg før den stivnet? Når man blander gelatin med litt kokende vann, og så skal blande dette inn i en kald væske, må man vispe ganske heftig for at ikke gelantinen skal stivne i små klumper i det den treffer den kaldere væsken.



Anonymous poster hash: 82dc0...b36
Skrevet

Fordi gelatin er lagd av gris og gris har ingenting på dronning mæud dessert å gjør.

Anonymous poster hash: 23065...0fa

  • Liker 1
Skrevet

Tilsatte du det i en tynn tynn tynn stråle og pisket kraftig samtidig? Hvis ikke får du klumper.

Anonymous poster hash: e94f9...bd7

Skrevet

Når jeg blander inn gelatin heller jeg den i eggedosisen i en tynn, tynn stråle, med håndmikseren på mediumrask hastighet. Etter at jeg konsekvent startet med det på den måten har jeg fått verdens luftigste og mest fløyelsmyke pudding. ÅÅÅ, nå fikk jeg lyst på det....

Gjest Lille-pus
Skrevet

Antageligvis har gelatinen eller eggedosisen vært litt for kald til at du fikk blandet de to før gelatinen stivnet.

Klumper tyder mest på at gelatinen stivnet i det den kom i kontakt med eggedosisen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...