Gå til innhold

Kutte grønnsakene noen timer før?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg skal bruke poteter, gulrøtter, purre og sellerirot til middag i dag. Kan jeg kutte opp allerede nå?

Legge poteter, gulrøtter og sellerirot i vann, og purre bare i tett beholder?

Middagen starter jeg på om 3-4 timer.



Anonymous poster hash: 634a6...149
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For hele uka? Holder det seg såpass altså? Takk for svar, dere!



Anonymous poster hash: 634a6...149
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å lage grønnsaksposjoner på søndager, og legger det i tette beholdere i kjøleskapet. De brukes man-fre. Holder seg helt fint



Anonymous poster hash: abc0a...23c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For hele uka? Holder det seg såpass altså? Takk for svar, dere!

Anonymous poster hash: 634a6...149

Hel uke, da må du kjøle det ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hel uke, da må du kjøle det ned.

I kjøleskapet ja. Det var planen for dagens middagsgrønnsaker også.

Anonymous poster hash: 634a6...149

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I kjøleskapet ja. Det var planen for dagens middagsgrønnsaker også.

Anonymous poster hash: 634a6...149

Hvis det er for bare noen timer så går det nok helt fint på benken også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha litt salt i vannet hvis det er poteter, evt. litt sitronsaft. Avhengig av grønnsak, men blomkålbuketter holder seg knasende bra i vann og er fin snacks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...