AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #1 Skrevet 25. februar 2015 Isåfall hvor mye til 125 gram hvetemel? Anonymous poster hash: 28b72...15e
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #2 Skrevet 25. februar 2015 Det kommer jo helt an på kaken, det.. Eplekake er ikke eplekake. Noen oppskrifter har melk, andre har det ikke. Det er mange oppskrifter som IKKE har melk. Og hvor mye mel, melk, vann, smør, egg, osv osv varierer selvsagt villt. Søk på nettet etter en oppskrift, og følg den... Anonymous poster hash: caa0f...007 2
Djungelvrål Skrevet 25. februar 2015 #3 Skrevet 25. februar 2015 Jeg bakte en eplekake med 1/2 kilo smør og 1/2 kilo sukker. Den hadde ikke melk i seg, men fy f... så kaloririk den ble.
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #4 Skrevet 25. februar 2015 Jeg bakte en eplekake med 1/2 kilo smør og 1/2 kilo sukker. Den hadde ikke melk i seg, men fy f... så kaloririk den ble. Hvor i ovnen stekte du den da? Anonymous poster hash: 28b72...15e
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #5 Skrevet 25. februar 2015 Hvor i ovnen stekte du den da? Anonymous poster hash: 28b72...15e Herlighet, finn en oppskrift og følg den! Der står ALT du trenger å vite. Både temp og plassering i ovnen Anonymous poster hash: 3c5ac...eb2 3
Brunhilde Skrevet 26. februar 2015 #6 Skrevet 26. februar 2015 (endret) Jeg bruker ikke melk i eplekake. Bruker omtrent denne oppskriften: http://www.aperitif.no/Oppskrifter2/kokebok/desserter-is-og-kaker/kaker/Vellykket-eplekake, men uten de 2 ss med melk og med bare 1 ts bakepulver. Endret 26. februar 2015 av Brunhilde
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå