AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #1 Skrevet 24. februar 2015 Sikkert andre her som er med i foreninger hvor sånt går på rundgang. Jeg bakte boller sist, men vet ikke hva jeg skal lage denne gangen. Tips? "Lett servering" er liksom greia.Anonymous poster hash: 68015...d09
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #2 Skrevet 24. februar 2015 Vestlandslefse. Anonymous poster hash: 16cd8...2f5
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #3 Skrevet 24. februar 2015 Mamma pleier å lage pestosnurrer, rundstykker med pålegg eller noe annet som ikke er så vanskelig til foreningsmøter. Hun lager ofte store mengder og fryser ned, så har hun både til forreningsmøter, brødkrise og hele familien er syke bortsett fra lillegutt som smittet hele gjengen, så vi trenger noe en femåring kan lage. Anonymous poster hash: d35e6...fd9
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #4 Skrevet 24. februar 2015 Pai/quiche og salat. En enkel salat (med enten grønne salatblader eller pasta som basis) med godt brød til. Anonymous poster hash: 82241...42f
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #5 Skrevet 24. februar 2015 Kneipbrød med fleskepøls. Anonymous poster hash: c00a9...9e8 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #6 Skrevet 24. februar 2015 Pestosnurrer hørtes jo egentlig ganske godt ut, men det tar vel en del tid? Anonymous poster hash: 68015...d09
Gjest Margit Spat Skrevet 24. februar 2015 #7 Skrevet 24. februar 2015 Jeg har ofte laget noe så enkelt som et fruktfat med ulik frukt oppskåret i passende biter. Et tips i den sammenhengen: eplebiter, som gjerne blir brune når de ligger i kontakt med luft, får et lite "bad" i appelsin- eller sitronsaft før de danderes på fatet. Da holder de seg friske lenger.
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #8 Skrevet 24. februar 2015 Jeg har ofte laget noe så enkelt som et fruktfat med ulik frukt oppskåret i passende biter. Et tips i den sammenhengen: eplebiter, som gjerne blir brune når de ligger i kontakt med luft, får et lite "bad" i appelsin- eller sitronsaft før de danderes på fatet. Da holder de seg friske lenger. Så smart! Jeg tror kanskje det blir dette, og et bananbrød. Anonymous poster hash: 68015...d09
Sola de Skrevet 24. februar 2015 #9 Skrevet 24. februar 2015 Snitter med roastbeef, karbonade, reker, laks, skinkestek
Gjest Ennasus Skrevet 24. februar 2015 #11 Skrevet 24. februar 2015 Focacciabrød med hjemmelaget aioli
Haribo Skrevet 26. februar 2015 #12 Skrevet 26. februar 2015 Tacosuppe med revet ost og tortillachips.
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2015 #13 Skrevet 26. februar 2015 Pestosnurrer hørtes jo egentlig ganske godt ut, men det tar vel en del tid? Anonymous poster hash: 68015...d09 Ikke egentlig. Mamma bruker ferdig brødblanding og ferdig pesto, og kjøkkenmaskin til knaingen. Hun lager som agt mye om gangen og fryser ned. Jeg liker dem best med kornbrød, men solsikkebrød er også godt. Anonymous poster hash: d35e6...fd9
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2015 #14 Skrevet 27. februar 2015 Ta med vaffelrøre + vaffeljern, syltetøy osv og la folk steke egne vafler Er fullt klar over at dette ikke passer seg i alle sammenhenger, men jeg har en jobb hvor det passer veldig bra på møtefredager. Anonymous poster hash: d6127...2f2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå