Gå til innhold

Vin til matlaging


Gjest LightBulb

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det kommer litt an på resten av maten. Hvis det skal drikkes hvitvin til maten så kan den samme med fordel brukes i sausen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og sjyen skal brukes til? Poenget var også at du kan velge ut vin til matlagingen på samme måte som om du skulle drukket vin til.

Jeg ville gått for en med relativt mye fylde og sødme. Men det er bare basert på at du bruker ordet krydder, så det kan bli feil, det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke det spiller noen stor rolle, bare du ikke tar de friskeste og letteste eller de søteste "fjortisvinene". Sjy med hvitvin (og hvitvin i det hele tatt) er nokså utradisjonelt til okse/ku så hvis du skal på polet og handle så spør gjerne de ansatte. De har for det meste grei peiling på hva som kan passe. Og sørg for å kjøpe en vin som er drikkbar siden du sikkert ikke skal bruke hele flaska i sjyen. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjøpte bare ei flaske på matbutikken jeg :P smakte omtrent som saft pga lavere alkoholinnhold, men funket helt fint til matlaging.

Anonymous poster hash: 83cb1...d45

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...