AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #1 Skrevet 24. februar 2015 Passer det med saus til lettsaltet torsk? Om så, hvilken? Anonymous poster hash: b1015...36c
Pingvinsukker Skrevet 24. februar 2015 #2 Skrevet 24. februar 2015 Jeg pleier å ha hvit saus Kjempegodt!
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #3 Skrevet 24. februar 2015 Jeg har aldri brukt saus til lettsaltet torsk. Anonymous poster hash: 02c9d...a9d
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #4 Skrevet 24. februar 2015 Hvit saus og sprøtt bacon. Nam. Anonymous poster hash: 834a0...959
Kaffejenta30 Skrevet 24. februar 2015 #5 Skrevet 24. februar 2015 Ertepuré og sprøstekt bacon er godt. Eller smeltet smør med masse hardkokt egg i biter, og godt med dill til. Her i huset blandet vi ikke egget i smøret, slik at man kan velge hvor mye smør man vil ha, men stadig kan forsyne seg godt med egg. 1
Zzyzx Skrevet 24. februar 2015 #6 Skrevet 24. februar 2015 Noe syrlig passer fint, beurre blanc eller hollandaise. 1
Nuttery Skrevet 24. februar 2015 #7 Skrevet 24. februar 2015 Jeg pleier å smelte smør og blande med masse persille eller dill
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #9 Skrevet 25. februar 2015 Takker for tips. Nå har jeg mange tips til saus til neste fiskerett. Det endte opp med en form for gulrotstuing. Funket ganske bra, og det var godt med litt saus til potetene. Anonymous poster hash: b1015...36c
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2015 #10 Skrevet 25. februar 2015 For sent nå, men tips til en annen gang. Hall opp masse purreløk og bland med smeltet smør, det skal være så mye purre at det nesten blir en grøt. Veldig godt til hvit fisk, uansett type Anonymous poster hash: b2ce1...5e3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå