AnonymBruker Skrevet 22. februar 2015 #1 Skrevet 22. februar 2015 Jeg kjøpte en flaske hvitvinseddik til en oppskrift jeg laget for en stund siden. Etter det har flasken bare blitt stående. Hva kan jeg bruke den til? Anonymous poster hash: c2601...c7e
Gjest Ennasus Skrevet 22. februar 2015 #2 Skrevet 22. februar 2015 Her er det mange gode tips http://dinmat.no/Ingrediens/Hvitvinseddik
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2015 #3 Skrevet 22. februar 2015 Og så er det greit å vite at hvitvinseddik ikke akkurat trenger å brukes opp i full fart, den holder nærmest evig. Selv om den er åpnet. Anonymous poster hash: 50054...723 2
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2015 #4 Skrevet 22. februar 2015 Posjering av egg. Og selvsagt vinaigrette, feks med sjalottløk og dijon og olivenolje i. Anonymous poster hash: 5ebc2...f77
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2015 #6 Skrevet 23. februar 2015 Vaske silkeklær. Anonymous poster hash: 14243...4a0
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2015 #7 Skrevet 23. februar 2015 Vaske silkeklær. Anonymous poster hash: 14243...4a0 Høres dyrt ut, må da være mye billigere å bruke vanlig 7 %-eddik eller eddikessens til dette. Anonymous poster hash: 50054...723
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2015 #8 Skrevet 23. februar 2015 Tusen takk for svar alle sammen Anonymous poster hash: c2601...c7e 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2015 #9 Skrevet 24. februar 2015 Red velvet cupcakes!! Anonymous poster hash: 594aa...b3e
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #10 Skrevet 1. april 2023 Kan jeg bruke den i brøddeig? Anonymkode: 6e723...1f9
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #11 Skrevet 1. april 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Kan jeg bruke den i brøddeig? Anonymkode: 6e723...1f9 Hvorfor det? Anonymkode: 52a9b...797
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #12 Skrevet 1. april 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Hvorfor det? Anonymkode: 52a9b...797 I mangel av vanlig eddik spør jeg Anonymkode: 6e723...1f9
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #13 Skrevet 1. april 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): I mangel av vanlig eddik spør jeg Anonymkode: 6e723...1f9 Men hvorfor skal du ha eddik i brøddeig? Beklager, jeg kan ikke svare på spørsmålet ditt for jeg har aldri hørt om eddik i brøddeig. Så bare lurer på hvorfor du skal ha det Anonymkode: 52a9b...797
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #14 Skrevet 1. april 2023 Jeg bruker det mest til asiatiske oppskrifter, som erstatning for riseddik 😊 Laget for eksempel en nydelig saus til sesamkylling i dag. Inneholdt soyasaus, hvitvinseddik, akasiehonning, sesamolje, hvitløk og ingefær 👌 Anonymkode: 05bc4...ba9 1
Rucula Skrevet 1. april 2023 #15 Skrevet 1. april 2023 (endret) Bruker det i salatdressing Endret 1. april 2023 av Rucula
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #16 Skrevet 1. april 2023 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Men hvorfor skal du ha eddik i brøddeig? Beklager, jeg kan ikke svare på spørsmålet ditt for jeg har aldri hørt om eddik i brøddeig. Så bare lurer på hvorfor du skal ha det Anonymkode: 52a9b...797 Det gjør grovt brød saftigereå og mere holdbart og bedre skorpe Anonymkode: 6e723...1f9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå