Gå til innhold

Sammensetning av 3-rettens meny


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ønsker forslag til 3-rettergang meny.

Vi har valgt hjortefilet med saus, poteter og grønnsaker til hovedrett, men mangler gode forslag til forrett og dessert som kan passe til og som er noe de fleste liker 😄

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blomkålsuppe med sprøstekt bacon til forrett?

Sjokolademousse med bringebæretellerannet til dessert?

Jeg har egentlig ikke peiling på hva som passer sammen, tar heller utgangspunkt i den andre delen av problemstillingen din som er ting alle liker :-)

Skrevet

Forretter jeg kommer på:

Honningmelon og spekeskinke

Soppsuppe (eller andre supper)

Rekecoctail

Avocado med rømme i midten og kanskje noe skinke eller noe på toppen

bruschetta

Desserter:

Panna cotta med bærsaus (lett og billig)

Sjokolademousse

sitronterte

Konfektkake med krem og bærsaus

Is med lune bær

Tilslørte bondepiker laget i enkeltglass

Crême brulè

Skrevet

Siden hjort er norsk råvare, tenker jeg at dere bør vurdere om dette skal være et tema gjennom hele middagen :)

  • Liker 5
Skrevet

Da hjortefilet er en ganske tung hovedrett, ville jeg valgt en lett forrett som suppe, salat eller spekeskinke/melon.

Skal dere ha kakebord?

Ville valgt noe som ikke minner om kake til dessert isåfall. Mousse med friske bær, rabarbrakompott med is eller panna cotta. Noe friskt etter en tung middag hvertfall 😊

Er vokst opp på hotell, så en slik sammensetning er ganske vanlig ved mektige hovedretter 😉

Skrevet

Vi hadde reinsdyr til hovedrett, fiskesuppe til forrett og jordbær og is til dessert.

  • Liker 1
Skrevet

Da jeg giftet meg i 2011 hadde vi følgende retter:

1. forrett:

Bruschetta

2. forrett:

Røkt kyllingbryst

Hovedrett:

Oksemedaljong med pommes anne

Dessert:

Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Hjort er nydelig! Jeg ville valgt å ha norsk mat som tema, når dere har hjort til hovedrett.

Forrett:

Varmrøkt fjellrøye, myk ost og frisk salat i lefse

Spekematfat (kanskje litt voldsomt med hjort til hovedrett...)

Hvitvinsdampede blåskjell

Marinerte kamskjell

Dessert:

Panna Cotta med multer

Ostekake med bringebærcouli

Varme epler med vaniljeis



Anonymous poster hash: f7273...a86
  • Liker 1
Skrevet

Vi hadde kongekrabbe til forrett da vi hadde hjort til hovedrett. Nydelig!

  • Liker 1
Skrevet

Vi skal ha kveite med hvitvinssaus til forrett og hjort til hovedrett, kokken sa at det passet godt i lag! 😊

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...