Lovehearts Skrevet 21. februar 2015 #1 Del Skrevet 21. februar 2015 Skal smøre Vestlandslefser for første gang, og lurer på hvilket "smør" som er best å smøre med? Bremykt, brelett, soft flora, margarin eller vanlig smør?? Og så strø med kanel og sukker? Leste et sted at man skal strø melis og kanel, men dette hørtes ikke godt ut. Hvordan få den gode creamy smaken som pleier å være i lefser man kjøper ferdig smurt? Sukker knaser jo litt i tillegg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2015 #2 Del Skrevet 21. februar 2015 For all del ikke bruk margarin! Vanlig smør er fint. Anonymous poster hash: 4973f...ef0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ike Skrevet 21. februar 2015 #3 Del Skrevet 21. februar 2015 Tine meierismør! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Avalon Skrevet 21. februar 2015 #4 Del Skrevet 21. februar 2015 Vanlig smør eller bremykt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2015 #5 Del Skrevet 21. februar 2015 Ta ønskelig mengde smør, melis og kanel (kommer Ann på hvor søtt osv du vil ha det) bland det godt sammen og smør på. Da blir den smooth og god. Hvis du bare skal "strø" oppå så bruker du sukker... Men da blir det ikke som i butikken. Meierismør er godt, men jeg bruket også brelett, soft flora osv..Anonymous poster hash: 5bb44...50a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå