Gå til innhold

Steke brød i jerngryte - hard skorpe!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Heisann! Jeg har begynt å steke brødet mitt i jerngryte (ikke eltefritt altså, vanlig brød, men har lest så mye at jerngryte er det beste). Brødet blir veldig godt! Første dagen... For andre dagen er skorpa blitt steinhard og brødet er uspiselig.

Jeg tar av lokket de siste ti minuttene, for det stod det man skulle gjøre, og setter ned varmen. Men likevel så blir det sånn.

Noen drevne jerngrytestekere som kan gi meg noen tips? :)



Anonymous poster hash: 049e8...4ab
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva pakker du inn brødet i?

Her er det absolutt best om det bare er i et håndkle:)

Anonymous poster hash: cb555...c1c

Skrevet

Det er pakket inn i et kjøkkenhåndkle ja :)



Anonymous poster hash: 049e8...4ab
Skrevet

Hvis du ikke vil ha så hard skorpe på brødet bør du la være å steke det i gryte.

Evt spise det du trenger samme dag, og fryse ned resten.



Anonymous poster hash: 44417...506
Skrevet

Skjær brødet i skiver og frys inn. Veldig greit og praktisk, du har alltid "ferskt" brød som ikke tar allverdens tid på å tine.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...