Gå til innhold

Beef Wellington


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

Fikks skikkelig lyst på Beef Wellington som søndagsmiddag i morgen, men lurer på hva slags kjøtt man bruker? Og hvilken sopp bruker man? Har resten i kjøleskapet, men var bare disse to tingene jeg var usikker på :P

Gjest Ennasus
Skrevet

Man bruker indrefilet av storfe :) tror man kan velge sopp selv, men har sett at mange bruker aromasopp!

Skrevet

Man bruker indrefilet av storfe :) tror man kan velge sopp selv, men har sett at mange bruker aromasopp!

Ok, takk :) Da blir det Beef Wellington til middag i morgen :P

Skrevet

Vi bruker både sjampinjong og aromasopp. Synes begge deler er like godt!

Skrevet

Hva slags indrefilet? Beef Wellington er jo rund og avlang. Omtrent som et brød.

På butikken her får jeg bare kjøpt indrefilet i små, flate stykker. De er jo ikke runde og avlange i det hele tatt.

Skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det.



Anonymous poster hash: 9e4aa...870
Skrevet

Du må kjøpe hel indrefilet. Pleier vel å ligge på rundt 1 kg ca. Det er avlange kjøttstykker. Vi har bare brukt champignon, men sikkert veldig godt med aromasopp og :)

Gjest Solstråla88
Skrevet

Du kan også bruke yttrefilet. Inrestaurant bransjen bruker de det.

Skrevet

Hvordan gikk det? :fnise:

Skrevet

Hvordan gikk det? :fnise:

Holder på å lage nå :) Bruker indrefilet, og aromasopp, lukter i allefall godt i hele huset :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...