Sovemonster Skrevet 21. februar 2015 #1 Skrevet 21. februar 2015 Hei, Fikks skikkelig lyst på Beef Wellington som søndagsmiddag i morgen, men lurer på hva slags kjøtt man bruker? Og hvilken sopp bruker man? Har resten i kjøleskapet, men var bare disse to tingene jeg var usikker på
Gjest Ennasus Skrevet 21. februar 2015 #2 Skrevet 21. februar 2015 Man bruker indrefilet av storfe tror man kan velge sopp selv, men har sett at mange bruker aromasopp!
Sovemonster Skrevet 21. februar 2015 Forfatter #3 Skrevet 21. februar 2015 Man bruker indrefilet av storfe tror man kan velge sopp selv, men har sett at mange bruker aromasopp! Ok, takk Da blir det Beef Wellington til middag i morgen
FantasDick Skrevet 21. februar 2015 #4 Skrevet 21. februar 2015 Vi bruker både sjampinjong og aromasopp. Synes begge deler er like godt!
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2015 #5 Skrevet 21. februar 2015 Hva slags indrefilet? Beef Wellington er jo rund og avlang. Omtrent som et brød. På butikken her får jeg bare kjøpt indrefilet i små, flate stykker. De er jo ikke runde og avlange i det hele tatt. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Anonymous poster hash: 9e4aa...870
Kamelia83 Skrevet 21. februar 2015 #6 Skrevet 21. februar 2015 Du må kjøpe hel indrefilet. Pleier vel å ligge på rundt 1 kg ca. Det er avlange kjøttstykker. Vi har bare brukt champignon, men sikkert veldig godt med aromasopp og
Gjest Solstråla88 Skrevet 22. februar 2015 #7 Skrevet 22. februar 2015 Du kan også bruke yttrefilet. Inrestaurant bransjen bruker de det.
Sovemonster Skrevet 22. februar 2015 Forfatter #9 Skrevet 22. februar 2015 Hvordan gikk det? Holder på å lage nå Bruker indrefilet, og aromasopp, lukter i allefall godt i hele huset
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå