Baktusen Skrevet 20. februar 2015 #1 Del Skrevet 20. februar 2015 Tenkte å ta opp kjøttdeig, for å lage kjøttkaker til Søndag. Men ser nå at den er gått ut på dato for 1,5 år siden. Ville du likevel spist den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fame Skrevet 20. februar 2015 #2 Del Skrevet 20. februar 2015 Nei.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 20. februar 2015 #3 Del Skrevet 20. februar 2015 Du kan jo bare ta den opp og tine den så merker du fort om den er skjemt eller ikke......hvis den ikke lukter rart eller smaker rart (om du tør å ta en liten bit) så er den sikkert i orden. Personlig så hadde jeg nok valgt å kaste en 2 år gammel kjøttdeig, selv om den har vært nedfryst hele tiden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 20. februar 2015 #4 Del Skrevet 20. februar 2015 Den kan umulig være i godt humør etter så lang tid i frysen, så jeg hadde latt den få gå videre til neste liv. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2015 #5 Del Skrevet 20. februar 2015 Den har vært fryst hele tiden? Og ble fryst før utløpsdato? Da skal det ikke være noe galt med den, annet enn at den sannsynligvis har mistet litt smak. Kjøttet blir ikke dårlig/bedervet så lenge det er fryst hele tiden. Men det er som sagt ikke sikkert at det smaker like mye som vanlig. Anonymous poster hash: 4b37f...853 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Baktusen Skrevet 20. februar 2015 Forfatter #6 Del Skrevet 20. februar 2015 Har ligget i frys hele tiden ja. Ligget i ett slikt kombiskap vi har. Dumt av meg, men har "spart" på denne i lange tider, da det er ordentlig slakter kjøttdeig, og ikke slik gilde kjøttdeig vi vanligvis ville brukt. Men nå er det altså 1,5 år siden den gikk ut på dato.. Den ser grei ut foreløpig, men er jo enda frossen så.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2015 #7 Del Skrevet 20. februar 2015 Du kan jo lese litt her? Husk at kombiskap ofte har litt høyere temperatur enn frysebokser, slik at maten ikke holder like lenge. http://www.dinside.no/824675/saa-lenge-holder-frossenmat Anonymous poster hash: 3b67e...d5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 20. februar 2015 #8 Del Skrevet 20. februar 2015 Hvis du fryste den ned før datoen gikk ut, så skal den nok funke. Den kan evt. ha mistet litt smak, og kan ha harsknet litt (hvis det er mye fett i den). SMak på den så finner du det fort ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vind Skrevet 20. februar 2015 #9 Del Skrevet 20. februar 2015 Nei, det hadde jeg ikke gjort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf Skrevet 20. februar 2015 #10 Del Skrevet 20. februar 2015 Jeg hadde kasta den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2015 #11 Del Skrevet 20. februar 2015 Aldri i verden om jeg hadde spist den. Virker som om enkelte her tror at mat holder seg i evigheter bare man fryser det ned før utløpsdato, det stemmer altså ikke. To år gammel kjøttdeig hadde gått rett i søpla her.Anonymous poster hash: 52a23...44c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atea Skrevet 20. februar 2015 #12 Del Skrevet 20. februar 2015 Jeg villle gitt det et forsøk hvis det er kvernet kjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 20. februar 2015 #13 Del Skrevet 20. februar 2015 Jeg ville kvittet meg med den FORT før den rakk å tine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå