Gjest Jamila Skrevet 11. august 2004 #1 Del Skrevet 11. august 2004 Til dere som spiser tunfisk til middag: jeg har hittil kun spist tunfisk (på boks i vann) kaldt i salater. Bruker dere varmet tunfisk? I middagsretter? Vil veldig gjerne få oppskrifter! Tunfisk er jo en billig og god proteinkilde, kan tenke meg å prøve den i forskjellige varianter. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ethereal Skrevet 11. august 2004 #2 Del Skrevet 11. august 2004 Jeg elsker tunfisk, og bruker den til alt mulig. Spesielt god er den i wok, på pizza eller i pasta. Du kan lage pastasaus av boksetomater, løk, hvitløk, svarte oliven og krydder. Tilsett to bokser avrent tunfisk i vann når sausen har kokt inn litt. Min favoritt: artisjokkhjerter, kapers, tunfisk, pinjekjerner og pesto. Masse reven parmesan over til slutt. Aller helst til fersk pasta. På pizza: tomatsaus i et tynt lag på bunnen, deretter tunfisk, løk, svarte oliven og cherrytomater i skiver. Mozarella og enten cheddar eller Jarlsberg på toppen. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1367857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 11. august 2004 #3 Del Skrevet 11. august 2004 Lasagne med tunfisk, squash og purre (4 pers.) 250 g hermetisk tunfisk i vann 100 g lasagneplater 1 løk 400 g hermetiske tomater 2 ss tomatpuré 2 hvitløksfedd 1 purre 2 squash 1 ts oregano 100 g revet ost salt/pepper 30 g hvetemel 3 dl skummet melk 1 ts sennep 1 ts salt pepper Hakk løk, tomater, hvitløk og purre. Del squashen på langs og finsnitt den. Fres løk, hvitløk og purre noen minutter i litt olje. Tilsett tomater, tomatpuré, squash og oregano. Kok opp og la småkoke under lokk ca 15 minutter. Pisk mel og melk sammen og kok opp til en tykk saus. Smak til med sennep, salt og pepper. Rør tunfisk og krydder sammen med tomatsausen. Legg tunfisk. Lasagneplater og hvit saus lagvis i en ildfast form. Avslutt med revet ost. Stek ved 190 grader i 35 minutter. Pasta med tunfisk (4 pers.) 4 porsjoner pasta 6 tomater 1 purre 3 ss olivenolje 2 ss tomatpuré 2 hvitløksbåter salt/pepper frisk oregano 2 bokser tunfisk i olje 2 ss kapers en håndfull sorte oliven Kok pastaen etter anvisning på pakken. Flå tomatene og skjær dem i terninger. Fres tynne purreringer og tomatbiter i olje. Tilsett tomatpuré, presset hvitløk og krydder. La småkoke et par minutter. La tunfisken renne godt av seg og vend den inn i sausen sammen med kapers og oliven. La alt bli gjennomvarmt før servering. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1367887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 11. august 2004 #4 Del Skrevet 11. august 2004 Stek tunfisk sammen med opphakket løk og sjampinjong. krydre med salt og pepper eller annet krydder. bland sammen med en pastasaus eller server alene med ris eller pasta. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1368021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 12. august 2004 #5 Del Skrevet 12. august 2004 Tunfisk og kokt egg i pitabrød er kjempegodt! (Med masse grønnsaker!!) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1369876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
edea Skrevet 12. august 2004 #6 Del Skrevet 12. august 2004 Min enkleste middag er med tunfisk,- jeg koker pasta og surrer masse hvitløk og litt løk i olivenolje. Så hiver jeg pastaen oppi oljen og rører det kjapt sammen. Slenger oppi en boks med tunfisk, rører, tar av plata. Dryser reven parmesan over, og vips, middag! Kjempegodt, synes nå jeg da. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1370163 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Calla Skrevet 14. august 2004 #7 Del Skrevet 14. august 2004 Denne retten har jeg fått mye skryt av, og den er utrolig enkel, tar kort tid selv om du lager til mange. Til 4 personer: 3 fedd hvitløk 1 ss karri (spørs hvor sterk din karri er...) 1 stor løk ca.300 gram champinjong 2 bokser tunfisk 1,5 boks med lettrømme/creme fraiche, evt. en boks og et par desiliter med matfløte. Evt. en boks mais, litt paprika eller brokkoli. La karrien surre godt i litt olje før du putter oppi løk og hvitløk. (Karri skal alltid tilsettes først for å gi mest smak). Tilsett så sopp og tunfisk og la alt surre ett minutts tid. Ha i rømme og evt. fløte. La dette småkoke i ca.5 minutter. Smak til med krydder, kanskje en liten dæsj sennep og litt ekstra karri. Server med spagetti. Mektig og godt! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/91371-tunfisk-til-middag/#findComment-1374909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå