Gå til innhold

Nattmat?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags nattmat er det greit å ha i et bryllup? Der vi skal ha bryllup er det enten baktpotet, tacogryte eller pølser.. bakt potet og tacogryte synes jeg er litt riski, vi vet jo ikke hvor mange som er på festen enda og redd det blir for lite eller for mye som bare blir kastet. Pølser synes jeg er mer sikkert, men alikvel litt for barneselskap?? I min familie så er vi vandt til å bruke sodd som nattmat, men dette var vist ikke mulig der vi skal ha bryllupet..



Anonymous poster hash: 02be8...fdf
Skrevet

Vi hadde spekemat og fikk skryt for bra nattmat :)

  • Liker 1
Skrevet

Vi hadde spekemat og fikk skryt for bra nattmat :)

Så genialt!! Hvis vi lager et stort fat med spekemat så og har egne plasttallerkner i god kvalitet så kan jo ikke de som holder festen si noe på det, da trenger vi ikke nattmat gjennom dem! Tusen takk Blådiamant!!

Anonymous poster hash: 02be8...fdf

Skrevet

Så genialt!! Hvis vi lager et stort fat med spekemat så og har egne plasttallerkner i god kvalitet så kan jo ikke de som holder festen si noe på det, da trenger vi ikke nattmat gjennom dem! Tusen takk Blådiamant!!

Anonymous poster hash: 02be8...fdf

Genialt at det ikke må varmes også :)

Skrevet

Hvis vi skal ha nattmat så blir det winerpølser. Synes det er helt greit. Det skal jo bare mette. Tenker det også blir mindre greier ut av det, greit å bare kunne ta en pølse i hånda.

  • Liker 3
Skrevet

Hvis vi skal ha nattmat så blir det winerpølser. Synes det er helt greit. Det skal jo bare mette. Tenker det også blir mindre greier ut av det, greit å bare kunne ta en pølse i hånda.

tenkte og at det er veldig greit å bare ta det i handa, vurderer kanskje å lage lefseruller med spekemat i, det kan man jo og bare ta i handa eller på tallerken, trenger ikke kniv og gaffel, eller et spisebord å sitte ved.

Anonymous poster hash: 02be8...fdf

Skrevet

Hvis vi skal ha nattmat så blir det winerpølser. Synes det er helt greit. Det skal jo bare mette. Tenker det også blir mindre greier ut av det, greit å bare kunne ta en pølse i hånda.

Digger pølser som nattmat :)

Anonymous poster hash: e756a...164

  • Liker 1
Gjest Citronella
Skrevet

Jeg foretrekker pølser til nattmat i bryllup! Spekemat er ikke noe godt uten eggerøre, rømme og flatbrød, og det synes jeg blir mye styr. Mye bedre å bare få en pølse i lompe i hånda. :)

Skrevet

Vi vurderer også lefserull, snitter eller div. Grunnen er at de tar syke priser for nattmaten der vi skal. Bensinstasjonpris pr pølse. Ellers er jeg glad i pølser jeg så genialt og enkelt, men ikke prisen, må regne med at noen vil ha er enn en pølse og da. Pluss at brudgommen og hans familie mener pølse ikke er mat :fnise:

Skrevet

Ta og spis mat er best som nattmat. Spekemat som må ordnes og danderes er for mye dill og arbeid midt på natta.

Anonymous poster hash: e756a...164

Skrevet

Ta og spis mat er best som nattmat. Spekemat som må ordnes og danderes er for mye dill og arbeid midt på natta.

Anonymous poster hash: e756a...164

Lage ferdige brett dagen før er jo ikke mye arbeid.

Anonymous poster hash: 02be8...fdf

  • Liker 2
Skrevet

Spekemat er ikke godt (synes jeg) og duger i beste fall på varme sommerdager. Altfor tørt og salt.

Av disse alternativene hadde jeg valgt pølser. De aller fleste liker pølser og det kreves lite utstyr og arbeid.



Anonymous poster hash: 66c10...cf4
Skrevet

Vi hadde pølser, og det var veeeldig godt ute på natta.

Spekemat syns jeg også kan være greit, men det krever jo en del for at man skal bli mett. Og så blir man tørst... ;)

Begge deler er ganske "trygge".

Skrevet

Kan dere ikke lage enkle smørbrød eller baguetter? Kan lages i forveien, metter godt, trenger ikke varmes, kan ha forskjellige pålegg så alle finne noe godt. Prisen blir ikke ille om dere lager selv heller.



Anonymous poster hash: 0e641...ab2
Skrevet

Lage ferdige brett dagen før er jo ikke mye arbeid.

Anonymous poster hash: 02be8...fdf

Når noen lager brettene har da ingen innvirkning på hvor lett det er å spise...? Spekemat er dillete å spise. Man må dandere spekematen på flattbrød (som drysser på klærne)

Anonymous poster hash: e756a...164

Annonse
Skrevet

Helt enig i at pølser er stusselig! Det er faktisk ikke alle som liker det heller! Jeg klarer for eksempel ikke å spise wiener, synes konsistensen er helt på trynet! Men hva med wraps? Dere kan ha noen forskjellige typer, som snøfrisk og røkelaks med vårløk/mango, spekeskinke og hjemmelaget potetsalat (med små biter av potet), kylling/kalkunskinke og pesto. Masse å velge mellom!

Skrevet

Enkel tapas. Sleng sammen noe brød, spekemat, grønnsaker, mozarella, litt aioli og kanskje litt lefselaks ;)

Ble sulten jeg nå :fnise:

Skrevet

Når noen lager brettene har da ingen innvirkning på hvor lett det er å spise...? Spekemat er dillete å spise. Man må dandere spekematen på flattbrød (som drysser på klærne)

Anonymous poster hash: e756a...164

Hvor omstendig er du egentlig hvis du synes det er stress å dandere ei spekeskinke på et flatbrød? Og er det ikke verre med ketchupflekk på skjorta enn litt flattbrødsmuler på buksa som faktisk bare er å børste av i ettertid? De fleste klarer vel å spise med kniv og gaffel regner jeg med.

Har du litt tid før du bestiller eller må bestemme deg TS så kan du jo spørre noen av gjestene hva de hadde likt da.

  • Liker 2
Skrevet

Kniv og gaffel på nattmat?

Har bare tenkt på nattmat som noe man gomler stående. Tar i hånda og tar med ut på terrassen for å skravle litt osv. Er det virkelig vanlig å begynne med oppdekking midt på natta? Da må man jo ha folk stående i oppvasken til morgengry..

Anonymous poster hash: e756a...164

Skrevet

Hos oss blir det smørgåsterte til nattmat det innebærer fat og gafler, men men. Kjempegodt og kan lages dagen før 👍

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...