AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #1 Skrevet 17. februar 2015 Det var tilbud på de skinnfrie pølsene, så vi kjøpte pølse og mos, men har tidligere bare stekt de pølsene, så i dag har jeg lyst på kokt pølse... Men er de noe bra å koke når de er skinnfri? Blir neppe så bra som kokt røkt kjøttpølse. Anonymous poster hash: 6c2f7...b9d
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #2 Skrevet 17. februar 2015 Jada. Anonymous poster hash: 0546f...acc
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #3 Skrevet 17. februar 2015 er ganske sikker på at foreldrene mine pleier å trekke dem, og det har nå gått helt fint hver gang. Anonymous poster hash: 8a6e5...75b
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #4 Skrevet 17. februar 2015 Pølser skal ikke kokes, bare trekkes. Hvis de kokes sprekker de. Det går helt fint å trekke skinnfrie pølser, som du kanskje vet er wienerpølser og grillpølser skinnfrie, men når de serveres i barnebursdager blir de vanligvis varmet i gryte. Anonymous poster hash: b4671...39d
Brunhilde Skrevet 17. februar 2015 #5 Skrevet 17. februar 2015 Pølser skal ikke kokes, bare trekkes. Hvis de kokes sprekker de. Det går helt fint å trekke skinnfrie pølser, som du kanskje vet er wienerpølser og grillpølser skinnfrie, men når de serveres i barnebursdager blir de vanligvis varmet i gryte. Anonymous poster hash: b4671...39d Grillpølser er vel skinnfrie, men wienerpølser er det ikke! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå