Gjest Nori Skrevet 17. februar 2015 #1 Skrevet 17. februar 2015 Jeg har lyst til å lage store suppeporsjoner og så fryse ned, men hvilken type beholder fryser man suppe i?
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #2 Skrevet 17. februar 2015 Fryseposer eller bokser. Anonymous poster hash: 08e7f...c19
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #3 Skrevet 17. februar 2015 Fryser ned i bokser som tåler oppvarming i mikro. Helt vanlige bokser kjøpt på clas eller europris gjør susen, trenger ikke noe mer fancy. Anonymous poster hash: 2ffb9...082
Rumle Skrevet 17. februar 2015 #4 Skrevet 17. februar 2015 Frys i store muffins former/ brett, og ta alt over i pose når det er frosset, så kan du ta opp akkurat det du trenger. 1
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #5 Skrevet 17. februar 2015 Jeg fryser i poser eller i kartonger. Anonymous poster hash: 1abf5...d97
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #7 Skrevet 17. februar 2015 Jeg bruker det jeg har. Kutter av toppen på melkekartonger, iskrembokser....bare sørg for at det er helt tett når det fryses Anonymous poster hash: 4aac1...8e3
Gjest Nori Skrevet 17. februar 2015 #8 Skrevet 17. februar 2015 (endret) Takk for flere forslag. Jeg har av en eller annen grunn tenkt at man må ha spesialemballasje for å fryse suppe. Endret 17. februar 2015 av Nori
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå