Gå til innhold

Vaniljekrem brought back to life!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde vaniljekrem for tenkte å lage boller i morgen. Brukte siste slump fløte også. Jeg tok den av plata før den kokte, ja, jeg skrudde jo AV plata også da den begynte å tykne. Men etter at jeg dro den vekk (og den var ordentlig tykk) så så jeg at den var skikkelig varm så jeg vispet for harde livet. Men den skilte seg, mer og mer :( Jeg ble sint fordi dette skjedde for to uker siden også og nå hadde jeg jo ikke mer fløte heller. Men jeg hadde lest for en stund siden at det meste kan fikses hvis du visper lenge nok? Så jeg tok med kjelen i stua (true blood går jo) og vispet og vispet mens den kjølte seg ned. Og nå? Den er perfekt! Men hvordan går dette an :P ? Da burde jeg ikke ha kastet den sist gang da? Den gangen kokte den da, det gjorde den ikke nå. Måtte dele det med noen bare x)



Anonymous poster hash: 93681...027
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan redde vaniljekrem som er på vei til å skille seg ved å kjøle den ned raskt. Feks ha den over i en kald kjele og ha i noen isbiter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...