AnonymBruker Skrevet 14. februar 2015 #1 Skrevet 14. februar 2015 Funker det bra? Noen som sitter på spennende oppskrifter med cottage cheese i? Anonymous poster hash: 27198...b57
PaulaS Skrevet 14. februar 2015 #2 Skrevet 14. februar 2015 Cottagecheese er for det meste en ferskvare og egner seg derfor ikke like godt i baksten. Eventuelt på brødskiva med syltetøy
Gjest brud3813 Skrevet 17. februar 2015 #3 Skrevet 17. februar 2015 Disse rundstykkene! http://kristinaandersen.blogg.no/1410852904_rykende_ferske_rundst.html
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #4 Skrevet 17. februar 2015 Cottagecheese er for det meste en ferskvare og egner seg derfor ikke like godt i baksten. Eventuelt på brødskiva med syltetøy Hvorfor ikke? Skjønner ikke logikken her. Melk er også ferskvare, og egner seg så godt som bare det. Anonymous poster hash: e1b89...1c1 2
Gjest C'est la vie:) Skrevet 17. februar 2015 #5 Skrevet 17. februar 2015 Jeg lagde deilig pannekaker med det her om dagen, det smakte utrolig godt! Ca. 8 Pannekaker: 420 g Cottage cheese 1 Egg 2 ts Vaniljesukker 1/2 ts salt 1 dl mel Hell Cottage cheese i en bolle. Tilsett et vispet egg. Deretter blander du inn det tørre og blander godt. (Om du har mindre cottage cheese, kan du også halvere røra). Stekes i olje, med 1-2 ss per pannekake (De får størrelse som lapper). Smaker godt med jordbærsyltetøy og rømme til.
veraa94 Skrevet 17. februar 2015 #6 Skrevet 17. februar 2015 Jeg lager ofte rundstykker med cottage cheese. Resultatet blir helt nydelig og saftig! Bruker aldri oppskrift når jeg lager, men hvis du følger oppskrift kan du bare erstatte ne av væsken med et beger cottage cheese. Anbefales på det sterkeste!
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #7 Skrevet 17. februar 2015 Jeg lager også gode og sagtige rundstykker med cottage cheese. Men jeg moser den litt med en gaffel først. Anonymous poster hash: 8c191...683
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #8 Skrevet 17. februar 2015 Kan rundstykker og pannekaker med cottage cheese fint fryses? Høres godt ut, har lyst til å lage store porsjoner og fryse ned! Anonymous poster hash: 27198...b57
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2015 #9 Skrevet 17. februar 2015 Det går helt fint. Har brukt det i både rundstykker og kaker før, men kjører det først i blenderen for å få ut klumpene. Anonymous poster hash: 7b3a7...85b 1
Gjest Lino Skrevet 17. februar 2015 #10 Skrevet 17. februar 2015 Jeg lager ofte rundstykker med cottage cheese. Resultatet blir helt nydelig og saftig! Bruker aldri oppskrift når jeg lager, men hvis du følger oppskrift kan du bare erstatte ne av væsken med et beger cottage cheese. Anbefales på det sterkeste! Har du lyst å dele din oppskrift? ^^
veraa94 Skrevet 17. februar 2015 #11 Skrevet 17. februar 2015 (endret) Har du lyst å dele din oppskrift? ^^ Bruker som sagt sjelden oppskrift, slenger bare sammen, men er ca. sånn her: - 1kg mel, blaanding av grovt og fint, etter hva jeg har. - 1pose tørr gjær - 2ts salt - 2ss sukker - 3dl vann +/- - 1 beger CC - 1dl olje/margarin Rør sammen alt det tørre før du varmer vannet til litt over fingervarmt og blander oljen og cottage cheese i. Hvis du ønsker kan du kjøre det litt i en blender for å få ut klumpene, men de er bare gode, samt at når du blander deigen blir de egentlig ganske most. Ha væsken over det tørre og bland godt sammen, helst med en mikser/kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om nødvendig. Deigen bør være fast, men fortsatt litt klissete for et saftig resultat. La deigen heve i ca. en time. Jeg lager ofte rundstykker, da jeg syns dette er mer appetittelig. Trill ut passe store rundstykker. La de etterheve under et kjøkkenhåndkle i en time. Stekes på 220 grader i rundt 12min. Pensle gjerne med egg og strø valmuefrø eller sesamfrø over Endret 17. februar 2015 av veraa94
Gjest Lino Skrevet 17. februar 2015 #12 Skrevet 17. februar 2015 Bruker som sagt sjelden oppskrift, slenger bare sammen, men er ca. sånn her: - 1kg mel, blaanding av grovt og fint, etter hva jeg har. - 1pose tørr gjær - 2ts salt - 2ss sukker - 3dl vann +/- - 1 beger CC - 1dl olje/margarin Rør sammen alt det tørre før du varmer vannet til litt over fingervarmt og blander oljen og cottage cheese i. Hvis du ønsker kan du kjøre det litt i en blender for å få ut klumpene, men de er bare gode, samt at når du blander deigen blir de egentlig ganske most. Ha væsken over det tørre og bland godt sammen, helst med en mikser/kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om nødvendig. Deigen bør være fast, men fortsatt litt klissete for et saftig resultat. La deigen heve i ca. en time. Jeg lager ofte rundstykker, da jeg syns dette er mer appetittelig. Trill ut passe store rundstykker. La de etterheve under et kjøkkenhåndkle i en time. Stekes på 220 grader i rundt 12min. Pensle gjerne med egg og strø valmuefrø eller sesamfrø over Tusen takk! Elsker rundstykker, men manglet inspirasjon til å lage selv :D
veraa94 Skrevet 17. februar 2015 #13 Skrevet 17. februar 2015 Tusen takk! Elsker rundstykker, men manglet inspirasjon til å lage selv :D Det er også utrolig godt å rive litt ost over før du steker dem, just saying
Gjest Lino Skrevet 17. februar 2015 #14 Skrevet 17. februar 2015 Det er også utrolig godt å rive litt ost over før du steker dem, just saying Diiigg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå