AnonymBruker Skrevet 13. februar 2015 #1 Skrevet 13. februar 2015 Har noen gode tips eller oppskrifter til mat med svisker? Har fått sviskedilla, men vet jammen ikke hva jeg skal bruke de til annet enn å spise de som de er, samt den tradisjonelle sviske og epleblandinga til kalkun, ribbe osv. Er åpen for forslag til både frokost, middag, dessert og bakst! Anonymous poster hash: 6717a...a84
Gjest Ennasus Skrevet 13. februar 2015 #2 Skrevet 13. februar 2015 (endret) Detsoteliv har veldig gode oppskrifter på det meste, så tror nok noen av de med svisker kan satses på http://www.detsoteliv.no/recipes?title=&field_ingredients_value=Sviske&keys= Ellers høres disse gode ut:http://www.godt.no/#!/oppskrift/706/helstekt-gaashttp://www.godt.no/#!/oppskrift/2105/honningstekte-epler-svisker-og-loek Endret 13. februar 2015 av Ennasus
Gjest brud3813 Skrevet 13. februar 2015 #3 Skrevet 13. februar 2015 Kuttet i små biter og tilsatt frokostblanding og salat
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2015 #4 Skrevet 13. februar 2015 Denne har jeg laget et par ganger: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3423/panfried-pork-with-crme-frache-and-prunes Men med båtpoteter i stedet for pasta til. Ikke dropp brandy eller tilsvarende - viktig for den rette smaken i sausen. Anonymous poster hash: ac83b...ce7
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2015 #5 Skrevet 13. februar 2015 Sviskekompott. kald fruktsuppe. syltetøy. Hell alkohol over sviskene og la stå en ukes tid. Anonymous poster hash: b641c...795
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå